site.ua
член клубу

Невпевнений, шо ви бували в такій ситуації, але якшо вдруг ви таки да - то прочитайте, шоп в майбутньому не повторювати помилки. Якшо ви ше таки ні - то тим більше прочитайте, шоп уникнути помилки і спростити собі вибір.

Сьогодні я вам розкажу правильний алгоритм дій, коли вас поставили перед вибором одного з двох.

Отже, умова задачі: є дві зовнішні групи радників, кожна з яких з пінов з рота переконує обрати саме їх варіант.

Перший скріпт. Найпростіший. Якшо ви спите з однією із цих сторін. Однозначно вибирайте той варіант, шо пропонує ця сторона. Навід, якшо вибір здаєси неправильним - все одно ви залишитесь в плюсі ввідє додаткового утішітєльного бонуса вночі або й зранку. Якщо варіянт опше стрьомний, то може і серед білої днини повезти.

Другий скріпт. Якшо ви не спите з жодною групою радників. Спробуйте відмовитиси від вибору взагалі. Якшо не вдаєси, то запропонуйте кожній стороні, шо ви не проти обрати саме їх варіант, якшо сторона з вами переспить. Бажано робити таку пропозицію не одночасно обом сторонам ібо вони можуть увійти в монопольний зговір і “виспати” вас вдвох одночасно.

Третій скріпт. Муки вибору, якшо ви вже спите з обома сторонами. Тут алгоритм дій дуже простий: беріть біометричний паспорт і свалюйте в Поляндію. Бо якшо жінка взнає, шо ви спите ще з двома іншими сторонами, повірте, - ви мало того, шо не зможете вибирати, так щей не будете мати чим спати...

adam.skovorodka
Адам Сковородка

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації