site.ua
топ-автор

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Другого вересня відзначається 75-та річниця закінчення Другої світової війни. Війни, яка стала рекордсменом за кількістю жертв, по нанесеним збиткам, по розбитим мріям та сподіванням. Загальні людські втрати оцінюються від 50 до 80 мільйонів осіб, більшість із яких були мешканцями СРСР та Китаю.

Тарас Яловничий: Третя світова війна


Я минулого року зимою летів до Канади. І у мене була пересадка в Амстердамі 5 годин. Ну у нас же безвіз чи ні? Думаю чого мені сидіти, коли можна подивитися Амстердам? Не був там років тридцять. З того часу як ходив в море. Я блукав по закавулках аеропорту ,шукаючи вихід в місто.

Сашко Лірник: БЕЗВІЗ, ДО ЯКОГО МИ ШВИДКО ЗВИКЛИ


Додивився виступ нардепа Ар'єва на брифінгу. Сказати, що я в шоці - це не сказати нічого. Якщо ви помітили - я ніяк не коментував історію з вагнерівцями - з багатьох причин. Бо Бутусов для мене - не авторитет. Бо забагато питань до тої історії. Проте зараз... Стає очевидно - операція з заманювання "вагнерівців" до України справді була.

Дмитро Калинчук: Брифінг Ар`єва


Незадовго до скандалу навколо китайської соцмережі TikTok, який розгорівся у США після різких слів Дональда Трампа, я встановив цей додаток собі на смартфон. Бо, треба ж бути у тренді світової інформаційної політики… Але, через деякий час, я видалив його і поставив собі питання - “чому не пішло?”

Дмитро Золотухін: Історія України та українські сторіз


Вчера состоялось очередное заседание трехсторонней контактной группы в Минске. По системе видеосвязи – карантин никто не отменял, да и ехать в Минск желающих сейчас по разным причинам не густо. Если коротко подвести итоги – Украине и ОБСЕ удалось провести свою повестку в подгруппе по безопасности.

Кирилл Сазонов: Кремль в Минске пропустил "двоечку"


Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Павел Казарин: Формула протеста

Павел Казарин: Логика империи

Сергей Фурса: Президент Зеленский, выбирая между судьей Вовком и инвестиционным климатом....

Galyna Sergeyeva: Случай на белорусской таможне, или как в Финляндии забирают детей

Gala Kavun: 5 фактів про Україну та українців у Другій світовій війні

Сергей Фурса: Украинская яхта Беда

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації