Про Драча і малят.

Малята накинулися на Івана Драча за його критику керівництва України. А ще стали дорікати йому за те, що в нього на початку 90х років була влада, а він з націонал-демократами все просрав.

Так от, любі мої малята. Це все тому, що ви погано вчили історію.

Так, у 1991 році була проголошена незалежність України.

Але знаєте хто становив більшість в українському парламенті?

Якщо не знаєте, то напишу - комуністи.

І Леонід Макарович Кравчук, перший Президент України, теж був комуністом. А інакше його б українці тоді б не вибрали. Бо як тільки він перестав бути комуністом - то сталися дострокові вибори і на них український народ обрав більш червоного (так йому здавалося) кандидата - Кучму.

Ну а щодо націонал-демократів, то у парламенті, обраном в 1990 році - їх було лише 111. А решта з 450 - "комуністи та беспартійні".

А знаєте кого наш український народ знову обрав у 1994 році? Яка політична сила отримала найбільшу кількість місць в парламенті? Не знаєте? Я нагадаю - комуністи. В 4 рази більше за Народний рух України.

А у 1998 році знаєте хто переміг на парламентських виборах? Знову ні? Ой, яка несподіванка. Знову українці присудили пермогу комуністам.

Тому коли ви говорите про те, що в націонал-демократів була влада, а вони її "профукали", то ви просто погано знаєте історію.

В Україні не хунта, а демократія. І керує країною той, кого обирає виборець.

А виборець був таким, що голосував за комуністів ціле десятиліття.

Тому запитайте в себе - чому ви не голосували за націонал-демократів у 90ті роки. А якщо ви тоді тільки народилися, чи ходили до школи - то запитайте про це в батьків, сусідів та знайомих. Нехай вони вам пояснять чому вони так голосували. І хто ті люди, які постійно голосували за комуністів.

aleksandr.yankovskiy
Александр Янковский

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації