Отже, ви відкриваєте очі вранці.

Звідки, скажіть це вже звичне відчуття, що життя не вдалося, а відпущеного часу залишилося не так вже й багато? Але ж ніби й людина Ви не глупа, і начитана і талановита? Чому світле майбутнє, якого все життя Вас привчали чекати так і не настало? Чому сили витрачаються даремно, а Ви зайняті не Проектом своєї мрії одночасно з подорожами по різних куточках цієї чудової планети, а банальним виживанням? Невже справа в поганій кармі? А як тоді її змінити?

Мабуть справа в тому, що Ви дієте як-то, м'яко кажучи, не зовсім ефективно. Але що насправді заважає? Руки та ноги є, свобода вирішувати, що робити - теж. Та й не тільки в зовнішніх обставинах справа. Мудреці стверджують, що справа в нас самих і в нашій здатності діяти усвідомлено.

А з чого починається усвідомленість? На сьогодні мені здається з планування своїх дій і правильної постановки своїх цілей. Я читав, що співачка Мадонна щовечора становить собі список справ на завтра і (що головне !!!) всі пункти цього списку протягом дня виконує, тому вона, мовляв і Мадонна. Адже, здавалося б, нічого складного! Однак, спробував - виявилося не так вже й просто, особливо виходячи з ресурсів в наявності, в тому числі і ресурсу часу. Адже життя наше багато в чому хаотичне, що не організоване, тому всі спроби вирватися з рутини, до речі, рутини непродуктивної, найчастіше провалюються. Отже, як розірвати замкнене коло?

Адже як здорово - домогтися все ж мети бажаної! Але і мета повинна бути не надуманою, а істинною, вистражданою, життєво важливою!

І ось не так давно виявилося, що я вже не перший рік знайомий з людиною, який давно захоплений цими питаннями, вивчив масу літератури на цю тему, сам пройшов багато навчальних програм та у підсумку узяв на себе роль тренера людей, які давно мріють змінити своє життя (або просто без цього зміни далі жити не можуть!), щоб поділитися з ними своїм досвідом і унікальною системою по ефективному досягненню життєвих цілей.

А людиною цим виявився Євген Руденко, який, зазначу, за своїми особистими якостями завжди викликав у мене глибоку повагу і інтерес до своєї особистості. Отже, завдяки вдалому збігу обставин я опинився на його курсі, і, зауважу, про щось подібне давно вже мріяв.

Виявилося, щоб ефективно домагатися своїх важливих цілей, потрібно перш за все відмовитися від усього що заважає і відволікає нас від їх досягнення. А цих факторів завжди предостатньо, особливо в епоху інтернету, коли можна роками не вилазити з соц.сетей просто даремно витрачаючи час свого життя. Для цього потрібно відключити на гаджетах те, що настирливо відволікає увагу, в тому числі від нав'язливих рекламних послуг пошукових систем, перестати бути рабом віртуальної реальності суспільства споживання і звільнити собі час як для ефективної роботи та для якісного відпочинку, що дозволяє відновити сили і поспілкуватися з близькими і друзями. Для цього існує безліч методів, в тому числі і різні розумні додатки для тих же комп'ютерів і смартфонів.

Але головне це виробити нові звички, нові нейронні зв'язки в мозку, а значить і нові самототожнення. Пам'ятаєте приказку: звичка - друге Я. Якщо регулярно день у день вчиняти дії, які стануть невід'ємною частиною вашого життя, далі їх можна буде здійснювати, не докладаючи особливих зусиль. Наступний крок - від нескладних і легко здійсненних завдань рухатися до більш складним. Крім того, навчитися правильно планувати свої справи, щоб вони досягненню цілей таки приводили, і приводили напевно, і поетапно рухатися від мети до мети підкоряючи все нові вершини.

Чи не хотіли ви, наприклад, нарешті навчитися прокидатися рано вранці, вивчити англійську, регулярно писати у свій блог, написати та видати книгу, регулярно виконувати фізичні вправи, медитувати щодня, робити йогу кожного ранку, або з успіхом запустити проект своєї мрії?

Погодьтеся, перспектива вельми приваблива, проте без допомоги тренера і його програми тут не обійтися ніяк, тому, що необхідна система. Тому всім, хто дійсно вирішив щось в житті міняти, пропоную зайти на сторінку курсу і блогу Євгена Руденко. Чудовою нагодою для старту може стати проходження тритижневої програми (онлайн-спринту) по створенню стійких звичок і досягненню цілей. Одне з гасел спринту добре відображає його суть: «Спрощуйте. Ваш успіх не в складних рішеннях, а в простих регулярних діях».

Автор програми

- Тренер по особистої ефективності і експерт з тайм-менеджменту

- Сертифікований коуч. Випускник школи коучингу Іцхака Пінтосевича

- Викладач Міжнародної школи «Віграха»

- 4 роки наставницької роботи

Посилання на блог та сайт Євгена Руденка Академія "Редактор життя" тут: https://academy.whitepaper.life/pr/8

Посилання на інстаграмм Академії "Редактор життя" тут: https://academy.whitepaper.life/pr/9

aleksej.gusak
Aleksej Gusak

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації