Російські політики вважають, що пандемія - це змова Держдепу США проти Росії, і тому вона ніколи не скінчиться!
--
Депутат їхньої "Ґосдуми" Євґєній Фьодоров так і заявив у вівторок в ефірі YouTube-каналу «Белрусинфо»: "Совет Безопасности больше двух лет назад предупреждал о той эпидемии, которая будет сейчас. Непосредственный его секретарь Патрушев так и говорил – 200 лабораторий США готовят биологическое оружие против России, можете найти, в интернете на этот счёт довольно много следов есть. Но поскольку информационное пространство не в наших руках, то информацию вы найдете, а чтобы на это вы обратили внимание, этого нет.

Соответственно, мы сейчас имеем результат деятельности 200 лабораторий США в виде эпидемии, а также методов псевдоборьбы с эпидемией. Лаборатории-то работают, их же никто не закрыл! Вон, мы сейчас с казахами обсуждаем. Работает в Казахстане американская лаборатория по биологическому оружию против Российской Федерации, приближенная к нашим границам, использует материалы славянского, в том числе, населения, проживающего в Казахстане, для своих научных целей.

В Грузии работает биологическая лаборатория США, на Украине работает биологическая лаборатория США. Чего они там работают? Ну, потому что они продолжают готовить вторые, третьи, четвертые волны ударов".
--
Логічно. Якщо Пєсков довів, що коронавірус боїться простої хлорки (а ще не було публікацій звідтам на тему, як ковід-19 боїться бояришніку чи скломию?), - то це однозначно розробка Держдепу.

А далі вони доводитимуть, що вакцина від "Пфайзера" не тільки небезпечна (в російських ЗМІ це вже розгорнулось в цілу кампанію), але ще й заражає новим, особливо зловредним вірусом! Врятуються всі хіба "Спутніком". Ну і хлоркою.

Сміх - сміхом, але РФ дійсно розгорнула реальну пропагандистську кампанію проти пфайзерівської вакцини і з рекламою "Спутніка". І десятки мільйонів українських виборців слухають і дивляться це щодня на каналах медведчуківського медійного пулу. І цілком ймовірно, що незабаром ми отримаємо "вимогу від простого народу" негайно закупити "Спутнік" як єдиний порятунок від вірусу. Ну і, відповідно, вимогу відновити співпрацю з РФ "заради порятунку".

aleksey.golobutskiy
Олексій Голобуцький

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації