site.ua
член клубу

Україна, завдяки новій економічній політиці, стає однією з кращих податкових резиденцією у світі.

Число державних органів, контролюючих бізнес, з 20 перетворюється в 1, без планів по зборах і з сильною профілактичною роботою, сформований з аналітиків, глава якого обирається на відкритій конкурсній основі.

Податковий кодекс скорочений до 50 сторінок (включаючи обкладинки та сторінки для нотаток), а директора знають про те, що таке бухгалтерський облік тільки з назви кабінету бухгалтерії та анекдотів про роботу на початку 2000-х.

Судова система запрацювала на основі прецедентного права, розгляд господарських справ відбувається швидко і без витрат з боку позивача.

Рівень державних витрат 25% від ВВП.

Всі державні послуги переведені в online, працюють чітко і просто, реєстр прав власності надійно захищений і всі власники застраховані державою від втрати даних.

Кожен новонароджений громадянин отримує на особистий депозит 50000 грн, які він може витрачати тільки на своє навчання.

Державні витрати на науку становлять> 3% від ВВП.

Україна згадується в економічних виданнях разом з Сінгапуром, а бізнес клімат вибудував чергу з міжнародних інвесторів як в реальному так і в фінансовому секторах ...

Упс, и тут становится известно, что половину из вышеописанного сделали русскоговорящие украинцы.

Шо робить!? зрада нації.. кремлівські провокатори! Чому не на державній?!?

Вот пока мы тут у себя дома в своей родной стране Украине не перейдем на уровень мышления, свободный от лозунгов «віра, мова», «моя хата..», и не научимся строить наднациональные проекты, все вышеописанное в предидущих абзацах будет находиться «в отделе фантастики на 2-м этаже».

andrey.garnat
Андрій Гарнат

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації