Тут Андрій Скатерной пише:

Наши СМИ, средства массовой истерии, нашли новую тему для вывода из равновесия пересічного громадянина.
Я узнал об этом в супермаркете, когда продавщица со вздохом сообщила мне, что нет смысла копить бонусы к Новому Году - мол с этой войной хер знает, доживем ли.
- Так три года война уже и не похоже, чтобы она резко собиралась прогрессировать, - удивился я.
- Так новая, ядерная началась, - обреченно сообщила мне продавщица.
Я оглянулся - никто не бежал у убежище, народ бойко скупался продуктами и ничего похожего на то, как в моем представлении должна выглядеть ядерная война, я не заметил.

Та звичайно ви не помітите. Де Україна, а де Корея.

Тю, Андрію, ну ви як маленький, їйбо. Всі писаки знають, що сенсації продаються краще. А ядерна війна чим не сенсація. Сенсація ще й яка! Люди таке люблять.

Всі затамували подих і чекають вдарить Ин по США, чи може Трамп бахне по Кореї першим. І, що найстрашніше, вони не бояться війни, їм цікаво як все буде чим закінчиться. Цікаво чи таки буде ядерна війна чи ні. А дехто, може навіть, таємно мріє щоб почалась. Адже це так цікаво.

І не тому, що українці погані. Просто людська природа так влаштована - ми всі прагнемо цікавих новин, бажано трагічних. Новина "В пологовому будинку народилось 100500 діточок" нікого не вразить, от якби вони померли, то тоді так, це греміло б по всіх каналах.

Так із ядерною, чи термоядерною війною. Сподіваюсь, що вона не почнеться, але ж так хочеться побачити крилаті ракети у небі Північної Кореї...

evgeniy.maslak
Євгеній Маслак

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації