site.ua
член клубу

А тепер без жартів. Чим ця клоунада із захистом Киви відрізняється від практик "терористичних республік" де всі самі собі виписують наукові ступені, воїнські звання і "державні" посади? Захист Киви це БУКВАЛЬНО рівень терористичних "республік". Це ТЕ Ж САМЕ коли гіркіни і захарченки захоплювали державні будівлі в 14-му.

Ті ряжані "члени наукової ради", які роздають навіть мавпам наукові звання такі ж пособники терористів як і ті, хто відкривав двері гіркіним. І всі ці 13 ублюдків, які рекомендували туалетний папір Киви для захисту і здобуття наукового ступеню - це такі злочинці, що і коллаборанти в окупованому Криму і Донбасі. Вони так само руйнують державні іституції. Жодної різниці, за великим рахунком. Чим ці "члени вченої ради" Киви по суті відрізняються від терористів які наряжаються "народнай меліціей "лнр"? Ну да, тим що, останнім ми не платимо надбавку за наукові звання з бюджету України.

Тому що наші вчені роками будували цей мікроклімат, цю екосистему, де навіть мавпа може захиститись. Звісно, легше опустити рівень наукової роботи нижче плінтуса, до рівня імбіцила Киви, а ніж підняти його до рівня Европи і США. Бо тоді ж треба важко і сумлінно працювати. А так, плазуєш перед начальством і не перевантажуєшся на роботі, спокійно начитуючи лекції із радянських підручників. А потім весь в медалях, з грамотами і подяками за фундаментальний вклад в науку. Система, яка опущена нижче плінтуса - це дуже зручно. І байдуже, що це руйнування державних інституцій.

Про почуття власної гідності серед науковців, які проковтнуть кейс Киви і продовжать гордо розмахувати своєю корочкою з науковим ступенем навіть смішно згадувати. На всіляких уочистих заходах крокодилячими сльозами обливаються про низький рівень вітчизняної науки і що більш менш здібні науковці відїзджають за кордон. Звичайно! Бо жоден нормальний науковець не буде терпіти цього приниження в системі, яка його опускає до рівня Киви.

german.aksyom
Герман Аксьом

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації