site.ua
член клубу

Зараз Зелені звитяжно воюють проти медведчука. Під певним кутом може здатись, що це проукраїнська політика державника і патріота зеленського. Але це боротьба за ватний електорат. Цікава боротьба за ватний електорат. Just business. З чисто прагматичної точки зору, це єдино правильна стратегія для зелених - знищити опзж і захопити проросійський електорат. Але ж це до проукраїнської діяльності має не більший стосунок ніж попередне знищення опоблоку мураева-вілкула медведчуком. Міжвидова боротьба вати.

Бо виборець медведчука і зеленського - це ватний електорат "нужен мір" і "нада перестать стрелять" який туди-сюди перетікає в замкненому сосуді - між опзж і зеленими; від опзж до слуг народу, від слуг народу до опзж. Це так само як опоблок забрав собі елекорат комуністів і партії регіонів, а потім опзж забрав електорат опоблоку. І так само слуга народу хоче забрати собі цей такий бажаний електорат. Електорат на якому їде машина популізму. Проукраїнський електорат - це інший замкнений сосуд, інша замкнена екосистема в якій йде своя боротьба за прокраїнський електорат. Там свої правила і лінії водорозділу. Основий - за і проти Порошенка. Власне боротьба за електорат "проукраїнський але не за Порошенко" розвернеться між Голосом, Кличком, Гройманом та іншими подібними персонажами. І за ці 5% розвернеться найзапекліша боротьба.


P.S. А в поданні Венедіктова зазначає, що місцезнаходження медведчука невідомо. А позавчора звісно не можна було його спіймати коли він цілий день піарився біля капіщ 9-мая. Бо Венедіктова відмічала день пабеді. Який же цирк.

german.aksyom
Герман Аксьом

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації