site.ua
член клубу

"«Бували випадки, коли я надавав документи, а він (Зеленський) не хотів готуватися. Казав: «я пішов» – і йшов. Я тоді телефонував дружині Зеленського в номер і казав: «Олено, щось здається, Володимир не найкращим чином підготувався до зустрічі з президентом Франції». Через деякий час у мій номер заходить Зеленський, каже: «Ладно, давай мені папку», – розповів Данилюк."

Північний потік був офіційно добудований 21 квітня 2019-го року о 20-00. Населення України ж тоді дуже переживало за зовнішню політику і геополітичне протистояння з Росією, правда? Які там лозунги населення обрало в 19му? "Я вам нічего не должен?" "Какая разніца?" Ну Меркель теж вміє грати в цю гру і відзеркалювати її на самого Зе.

Україна свідомо відмовилась від будь яких претензій на будь що в міжнародній політиці в 19му. Чи російський квнщик, грушник ермак і моносброд з помийок - це команда спеціально для боротьби проти Північного Потоку? Байден і Меркель все правильно зрозуміли: Україні це не треба.

Було "Нічого про Україну без України". Була Україна як головний геополітичний гравець в Східній Европі. Став Зеленський, який не те що не знає чи не вміє - це було б ще пів біди. Він не хоче вчитись нічому. Йому не цікаво. Ось це найбільший злочин населення в 19-му. Обрати не просто неофіта, а людину, яка не хоче вчитись, якій просто плювати на зовнішню політику і на будь які речі, які хоч трошки складніші за сценарій "сватів". Істота, якій лінь було навіть подивитись документи перед доленосними зустрічами на міжнародній арені. Ви просто в це вдумайтесь. Це рівень розумово неповносправної людини.

Якщо саме населення України себе не поважає і плює на проблеми зовнішньої політики і державних інтересів України, то чому іншим країнам має бути до цього якесь діло? Ви б на місці Меркель і Байдена йшли на зустріч такому наріду, який радісно хрюкав, обираючи богданів, ермаків і арахамій з дубінськими? Кому допомагати? Любителям кварталу95? А в них точно війна з росією? Бо ті хто воює з росією явно не обирає російських квнщиків. Якщо верховним головнокомандувачем під час війни населення обирає шоумена з російського шоубізу, то про яке протистояння з Росією йдеться?

german.aksyom
Герман Аксьом

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації