site.ua
член клубу

2018 рік, рівно 4 роки після перемоги Революції Гідності. Керівник Одеського осередку "Русского Блоку", один з керівників "Партії політики Путіна" подає до столичного суду характеристику з вимогою залишити на посаді громадянина РФ, за сумісництвом мера Одеси, який звинувачується в розкраданні десятків мільйонів з міського бюджету. Фантастика? Ні, це сучасна Україна.

Серед організацій, які підписали листа з проханням залишити Труханова на посаді є "благодійна організація" з невинною назвою "Дитячий Світ".

За такою назвою ховається фейкова організація, яка ще в 2009 році підписала угоду з «Русскім блоком», «Партією політики Путіна», «Русскім двіженієм України», щоб створити «Народно-патріотичне об'єднання «Південний регіон». Керівником об'єднання став Володимир Шелепов. Він же досі є керівником місцевого осередку «Русского блоку» і «Єдіного отечества». Так, ДОСІ Є. Незважаючи на заборону суду, згідно бази даних youcontrol, станом на кінець 2017 року, ці структури досі зареєстровані.

Крім того, на Шелепова зареєстрована якась АТОшная організація. Страшно уявити, чим вона може займатися.

До слова, в кінці минулого року Труханов вже використовував ГOшки Шелепова: оформлений на нього «Фонд розвитку та підтримки підприємництва» подав скаргу в Нацраду на опозиційний до міської влади 7 канал.


Класна компанія для деяких АТОшних об'єднань, які також вписалися за Труханова.

Крім ГО сєпара Шелепова характеристику Трухановому підписали ще десятки фондів і громадських організацій. Деякі з них відразу ж відхрестилися від підтримки мера-сепаратиста, деяких просто ввели в оману. Зокрема, в БФ "Шлях до Дому" відразу ж спростували інформацію, озвучену адвокатом Труханова. Однак, багато організацій підтримали Труханова свідомо. Тут я розповім детальніше про найпалкіших фанатів мера Одеси.

Почнемо з організації з самою цікавою назвою :

"ГО Іллі Муромця".

Головою і фактично єдиним членом цієї ГОшки є відомий в Одесі "інвалід-громадський активіст" Святослав Огренчук. В першу чергу відомий тим, що заробляє на тому, що намагається "мочити" конкурентів своїх роботодавців.

Так, за часів роботи на екс-мера Одеси Гурвіца, Огренчук називав Труханова "торопыгой и самозванцем с воровскими качествами".


Після переходу на зарплату до Труханова, сліпий "громадський активіст" регулярно співав дифірамби новому господарю. Ось, наприклад, відео з нагородження мером волонтерів. Серед них був і Огренчук. Незрозуміло правда за які саме волонтерські заслуги він був відзначений міською радою.

Разом з Огренчуком хвали Труханову співає ще один "волонтер": Ріта Колобова. Разом з нею, ми перейдемо до іншої організації, яка вступилася в суді за мера Одеси:

Благодійний Фонд "AVE"

"Был день 2 мая.

Семь дней до дня победы

На Куликовом поле Одессу распинали.

Её сынов и дочек там заживо сжигали

Не янки, не фашисты, свои, но с жаждой крови,

Что националисты, нацистов поголовье.

В грязнейшей матершине

Толпа вливалась лавой

И "Слава Украине", ее " Героям Слава"

Звучало, как "хайль Гитлер!"

Для мирных одесситов"

Це початок "вірша" президента благодійного фонду AVE Ріти Колобової. Це творіння вона виконувала і в Москві для рашістскої публіки, розповідая про "жахи Одеської Хатині". Цей же вірш опублікований і на офіційному сайті фонду. Не дивно, що страждаюча за сєпарами з будинку профспілок Колобова підтримує і ідейно близького совєцького офіцера Труханова.


Від такої ватної тусовки ми плавно переходимо до однієї...патріотичної організації.

ГО "Демократична молодь України"

Одеські активісти вже давно знають про підтримку Труханова з боку одеського "Автомайдану" під керівництвом Євгена Резвушкіна. "Автомайданівці" не раз брали участь в силових акціях на боці міської ради, а сам Резвушкін недавно знову засвітився серед трухановських тітушек під час обрання запобіжного заходу Труханову в Солом'янському райсуді Києва. Не змогли вони пройти і повз останнє судове засідання і також подали лист в суд на підтримку мера Одеси. Тільки в цей раз від імені ГО "Демократична молодь України" . ДМУ є повністю підконтрольною Резвушкіну організацією, переконатися можете самі: одним з керівників ДМУ є активістка "Автомайдана" Олена Семененко. На сторінці ДМУ в російській соцмережі ВК можна знайти досить фотографій і постів на підтримку Резвушкіна.


"САК проти"

Ще одна молодіжна організація із загадковою назвою. Розшифровується як "Стоп алкоголю и курению". Хлопці борються з розпиванням алкоголю і курінням в громадських місцях. Організацію пов'язують з депутатом Одеської міськради Денисом Григор'євим. У минулому році "САК проти" провели в Одесі забіг проти алкоголізму та куріння. Акція пройшла під егідою двох депутатів міськради: Дениса Григор'єва і Дмитра Палпатіна. Обидва є помічниками нардепа Дмитра Голубова. Того самого, який взяв на поруки Геннадія Труханова.

Голова "Сак проти" Саркіс Хачатрян і депутат Одеської міськради Дмитро Палпатин.


ГО "Українська федерація тайландського боксу"

Мабуть найзабавніша з усіх організацій. Офіційним керівником федерація є особисто ... Геннадій Труханов. Виходить, що пацан сам собі виписав позитивну характеристику. Від безнадьогі, напевно...

Від спортсменів знову повертаємося до сєпарів.

Благодійна організація "Дитячий світ"

Про цю організацію я вже писав вище. Нагадаю, що, керівник цієї ГО – Володимир Шелепов. На нього ж зареєстрована партія “Русскій Блок” в Одесі. Також зареєстрована організація “Єдіное Отєчєство”. Зареєстрована Шелеповим спільно з Кауровим. Президентом “Новоросії” у вигнанні. Згідно бази даних Юконтроль, ці сєпарські структури існують і до цього дня. А тепер на Шелепова оформлена ще і якась організація “учасників АТО”

ГО "Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Одеси

Одна з багатьох одеських організацій ветеранів Афганістану. Її очолює генерал-майор Юрій Єрмаков. Як і більшість інших одеських афганців, він дотримується ватних поглядів. Під час ефіру на одному з міських каналів заявляв, що російських військ на Донбасі немає і армія Путіна захопила б Україну за 3 дні. Не дивно, що ватний афганець солідарний з антимайданівцем Трухановим.

Союз ветеранів підрозділів особливого призначення "Шторм"

У ватних рядах шанувальників Труханова затесалися і кілька АТОшних організацій. Спочатку це викликає подив, але якщо дивитися глибше, то все стає на свої місця. Так, екс-керівник батальйону "Шторм" Микола Павлишен входить в пул так званих "трухановських АТОшників". Сам він не раз заступався за муніципальну охорону міськради, зокрема на сесії 26 липня 2017 року Павлишин виступив із заявою, що кістяк муніципалів складається з колишніх бійців "Шторму". Чим займаються муніципали в Одесі, думаю, розповідати не потрібно. По суті, це кишенькова армія міськради, яка регулярно фізично протистоїть будь-яким антитрухановським протестам.

Керівник спілки ветеранів "Шторму" Олександр Штепа в свою чергу працює в Одеській міській раді - на посаді заступника голови Департамента оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами. Чи варто дивуватися, що співробітник мерії підписав позитивну характеристику своєму начальнику?


ГО "Одеська обласна організація учасників АТО "ПОБРАТИМИ"

Одним з керівників Одеської організації учасників АТО "Побратими" є Лариса Радкевич. У 2015 році вона була представлена, як помічник віце-мера Одеси Андрія Котляра. А влітку 2016 Труханов урочисто вручив їй ключі від нової квартири. Ну, як то кажуть, кормящую руку не кусають.



Ще одним керівником організації є Сергій Шестаков, який раніше обіймав посаду голови штабу батальйону "Шторм" і є близьким соратником Миколи Павлишена та Олександра Штепи, про яких я писав вище.



Спілка сприяння військовослужбовцям та ветеранам міста Одеси

Про цю організацію одесити вперше почули в січні цього року, коли міськрада Одеси передала в оренду на 10 років ділянку пляжу в «Отраді» більш ніж в 2 тисячі квадратних метрів. Звісно, "ветерани" не могли не віддячити щедрого мера.


Повний список організацій, які надали в суді позитивну характеристику Труханову:

Міжнародний фестиваль "Одеса Джаз"

Українська асоціація споживачів Одеси

Благодійна організація "Сонячні діти"

ГО "Особливі Діти"

ГО “Здорове суспільство"

Громадська організація Іллі Муромця

ГО "Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

ГО "Вперед до Мети"

ГО "Демократична молодь України"

ГО "Інваліди Надії В Майбутнє"

ГО «Асоціація Одеських будівельників»

ВО "Велика Родина"

МГО"Фонд Злата Лада"

Українське товариство "Степи"

Громадсько-благодійна організація "Сонячні діти"

Офіцери та ветерани збройних сил

Організація ветеранів міста Одеси

ГО "Шлях до Свободи"

ВГО "Союз Чорнобиль України"

ГО "Надія"

Благодійний фонд святого Пантелеймона цілителя

Благодійна організація "Дитячий світ"

Всеукраїнська асоціація працездатних інвалідів

Спілка сприяння військовослужбовцям та ветеранам міста Одеси

ГО "Молодь Інваліди"

ГО "Спілка архитекторів України"

ГО "Спілка архитекторів України". Одеська обласна организація

ГО "Право Вибору"

Асоціація ЛГБТ «Ліга»

Одеська міска рада багатодітних сімей

ГО "Центр захисту прав та інтересів громадян міста Одеси"

ГО "Пересіпчанка"

Благодійна організація "Сім'я"

БФ" Фонд Відродження та Єдність"

ГО "Сак против"

ВБФ "Деполь Україна"

Рада багатодітних сімей "Україна велика родина"

Дитячо-юнацький футбольний клуб "Атлетік"

ГО "Медична правда"

Товариство інвалідів Суворовского району Одеси

Спортивний клуб інвалідів 'Одеса-Баскет '

Благодійний фонд «Планета добрих людей»

Громадский рух "Віра, надія, любов"

Благодійна організація "Добрий початок"

ГО "Одеське міське товариство інвалідів"

ГО "12 кроків"

Південноукраїнський регіональний центр молодих інвалідів

Благодійна організація "100% життя"

ГО "Рівноправне суспільство"

БФ "Сімейний доктор"

ГО "Одеське міське добровільне товариство"

ГО "Паруса надії"

Союз ветеранів підрозділів особливого призначення "Шторм"

Інститут реабілітації осіб з вадами психофізичного розвитку ім. Януша Корчака

Редакційна колегія альманаху "Дерибасівстка-Рішельєвська"

Благодійний фонд "Відродження Єврейської лікарні"

ГО "Українська федерація тайландського боксу"

ГО "Одеська правозахисна академія споживачів"

Національний олімпійський комітет України в Одеській області

Благодійний Фонд "AVE"

БФ "Одеська рада ветеранів спорту"

ГО "Одеська обласна організація учасників АТО "ПОБРАТИМИ"

ГО "Спілка ветеранів АТО 18-го батальйону"

Відокремлений підрозділ ГО "спілка ветеранів легендарного 42 батальйону "рух опору"

glib.gromov
Гліб Громов

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації