Досить неочікувані результати формування нової команди мером Борисполя, Володимиром Борисенком. Радів коли саме він переміг на виборах. Були сподівання, що він буде іншим. Будуть інші принципи формування команди, а не звичні «договорняки». Але інформація про кулуарні домовленості свідчити про інше. Розклади поки такі, що можна говорити про зливання мера зі старою системою місцевих царьків.

Головний і зашквар: заступником у обраного від «ЄС» Володимира Борисенка буде представник медведчуківського «ОПЗЖ» Євген Грона. Саме той само Грона, котрий з батьком, у минулому скликані міськради пройшли як депутат від БПП, але перед виборами 2020 усвідомили, що вони ОПЗЖ. Саме у такій команді буде працювати Віталій Горкун від «Голосу». Він також запропонований на посаду заступника мера. Цікаво, партія «Голос» знає про таку коаліцію з ОПЗЖ?

Ще один заступник - така собі Людмила Бистра. Це людина місцевого олігарха та забудовника Володимира Шалімова. Саме він контролює дві фракції міськради «Наш край» та «Слуга народу». Зберіг своїх людей і секретар міськради, опонент Володимира Борисенка, обраний від «Слуг народу» Владислав Байчас. Скоріш за все заступником з бюджетних питань може бути перепризначена Тамара Матяш. Архітектурними та земельними питаннями і далі опікуватимуться Сергій Лещенко і очікується призначення Лариси Даценко. Обоє вірні «слуги» Владиславу Байчасу.

З такими кадрами Володимир Борисенко буде весільним генералом. Ау, Європейська Солідарність та Петро Порошенко ?!

ivan.jeved
Іван Жеведь

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації