site.ua
sandbox

- Давай по пунктах!

- І так, щоб надовго "тримало"...


1. Ви усі фізично підготовані і сильні, ви добре озброєні. Ви усі в дуже хорошій формі і дуже добре оснащені. Коли ви разом, групою - вам немає рівних. Будьте завжди в формі. Тренуйте не лише фізо. Зберігайте спокій там, де навіть святі панікують. Стан спокою - це також постійне тренування.


2. Більше немає опції - "зупинити загрозу". Є опція "знищити ворога". І це завжди - момент Істини. І саме в цей момент відкривається чиста і прозора сутність, яка чітко показує всю підлість і брехливість безтолкових чиновників в погонах. Тому, коли, або ти його, або він тебе, - випереди його. А чиновники змінюються, ротують, ставтеся до них, як до погоди.


3. Бувають ситуації, коли потрібно вміти працювати лише головою та "чуйкою".

Саме тоді згадуйте про Молитву.

І про найцінніше, бо в такі моменти нам завжди посилають Вибір. І цей Вибір - це завжди Зміни. Болючі, безповоротні та дуже необхідні.


4. Ви все вмієте. Єдине, що потрібно для досконалого застосування ваших спеціальних умінь - це світла голова та спокій. Чим світліша голова, тим результативніші наслідки вашої роботи - спільної, чи особистого внеску.

А світла голова - то низький рівень холестерину та цукру в крові. А щоб таке було, алкоголь та паління мають назавжди щезнути з вашого раціону, як найзліші ваші вороги.


5. Нам уже зовсім не потрібні героїчні смерті. Нафіг не потрібні. Нам потрібні спокійні і ретельно сплановані перемоги.

Все, що дозволить вам залишитися живим, ви вмієте і застосовуєте. Маєте повернутися з завдань - з любої задниці - до мене ще раз. І це - ваше найважливіше завдання. Але, так, борги потрібно повертати усім. Спеціальні борги. Тому прошу вас завжди повертатися з завдання і при нагоді - добре спланованій - завжди повертати борги. Щедро і з надлишком.


6. Існує лише один найкращий результат виконаного завдання... не кілька. І цей найкращий результат - це коли ви всі повертаєтесь з задач. Всі і тихо. І цей результат буде наслідком того, наскільки ви підготовані: фізично, психологічно та ДУХОВНО. І духовне тут якраз первинніше від усього іншого. Все інше ви і так знаєте. І бажано знати ще одне: ви завжди зможете повернутися за кращим результатом заданки тільки в тому випадку, якщо вийдете з попередньої заданки живими.


7. Правильне мислення - це основа всього. Тому постійно контролюємо що ми думаємо, як і де. Ви маєте ці знання. І це якраз саме про те, що ми постійно вчимося бути Воїном. З вас тут зроблять бійців і універсальних солдат. Воїном ви можете стати тільки з власної волі... і Воїн - це вже не легка, середньостатистична мішень. Воїном не народжуються. Воїн - це не професія. Воїн - то стан душі, рівень інтелекту і вміння отримувати від себе і всього, що відбувається, - задоволення. І це вже не про службу, присягу та "не таке" начальство. Це про задоволення від постійної роботи над собою.

Воїна не хвилюють речі, про які переживають нормальні люди. Його життя - то його Вибір. А Його Вибір - це улюблена робота. Робота над собою. 24/7/365.

До зустрічі.

(Навчання ССО)

julia.sogor
Julia Sogor

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації