Позавчора розпочалася найочікуваніша подія року для музичних шанувальників – наймасштабніший в Україні фестиваль Atlas Weekend. Для того, аби відвідувачі отримали ще більше приємних вражень, бренд MONACO «THREE BEARS» підготував лімітовану серію морозива, яке під час проведення фестивалю буде доступне лише на Atlas Weekend.

MONACO «THREE BEARS» вже не перший рік виступає партнером музичного фестивалю Atlas Weekend, який відбудеться у Києві з 5 до 11 липня 2021 року.

Цього року бренд підготував особливий сюрприз для відвідувачів: спеціально для фестивалю MONACO «THREE BEARS створив лімітовану серію з двох видів морозива, які мають особливу форму. Воно дозволяє скласти силует логотипу Atlas Weekend. Для цього достатньо поєднати три палички морозива у глазурі в єдину композицію.

Окрім лімітованої серії морозива, бренд MONACO «THREE BEARS» підготував чимало активностей на території фестивалю, які дозволять з цікавістю провести час та залишити найяскравіші спогади про Atlas Weekend 2021. Гості фестивалю зможуть відвідати три фотозони, популярну відеозону SPRINNER 360, три мінібари з морозивом та кафе із зоною для відпочинку.

Приходьте на улюблений фестиваль, насолоджуйтеся музикою, лімітованою серією морозива та неймовірною атмосферою разом із MONACO «THREE BEARS»!

julie.sokolan
Julie Sokolan

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації