Україна, 07 червня 2021 р. – Компанія Organon працює у всьому світі, її продуктами користуються люди на більш ніж 140 ринках, при цьому майже 80% річного доходу, що становить приблизно $6,5 млрд, генерується за межами США. . Так, портфель бренду складається більш ніж з 60 ліків охоплює кілька галузей, включаючи серцево-судинні захворювання, респіраторні захворювання, неопіоїдні знеболюючі і дерматологію. Цей різноманітний набір продуктів і відомі бренди є критично важливими факторами зростання Organon, які дозволять нам інвестувати в нові можливості.

Керуючий директор Organon по країнах Близького Сходу, Північній Африці, Туреччині і Україні Рамі Куса (Ramy Koussa) описує концепцію компанії наступним чином: «У міру зростання і розширення галузі охорони здоров'я, в найближчі роки буде підвищуватися потреба в роботі з захворюваннями, актуальними тільки для жінок, і засобами їх лікування. За допомогою нашої експертизи, продуктів і технологічних рішень ми прагнемо стимулювати зміни на краще у всьому регіоні, надати жінкам контроль над станом їх здоров'я і поліпшити їхнє життя в цілому».

Organon розпочинає роботу в Україні з метою трансформації сфери жіночого здоров’я. На відміну від більшості конкурентів, Organon не обмежується стандартними заходами компаній щодо захисту жіночого здоров'я і прагне підвищити загальну якість життя мешканок України і їх близьких і створити більш здорове майбутнє для них.

Про Organon

Organon (NYSE: OGN) - глобальна медична компанія, дочірня компанія Merck, націлена покращити здоров'я жінок протягом усього їхнього життя. У портфелі Organon більше ніж 60 ліків і продуктів для різних терапевтичних галузей. Завдяки широкому портфоліо продуктів для репродуктивного здоров'я в поєднанні з розширенням бізнесу з виробництва біоаналогів і стабільної франшизою лікарських засобів, продукція Organon забезпечує значний приплив коштів, який компанія інвестує в подальший ріст і розвиток бізнесу. Крім того, Organon шукає можливості для співпраці з інноваційними біофармацевтичними компаніями, які прагнуть комерціалізувати свою продукцію завдяки масштабу Organon і її присутності на швидкозростаючих ринках по всьому світу.

В Organon значний масштаб і географічне охоплення діяльності, комерційні можливості світового класу. У компанії працюють приблизно 9000 співробітників. Штаб-квартира знаходиться в Джерсі-Сіті, штат Нью-Джерсі, США.

lena.golubchikova
Лена Голубчикова

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації