site.ua
член клубу

Епіграф.

Майбутній амерікано-український блокбастер.

Операція в Сірії, на реальних подіях.

Пілот «Апачі» українського походження крошить товпи найманців-свинособак ракетами та скорострільними гарматами та в захваті кричить:

«Ви мені ще за Севастопіль відповісте!»

Безумовно, брат 2 це уособлення всіх комплексів свнсбк, які повилазили в 2014.

Ядерна суміш ненависті до американців, євреїв та українців.

Безсиле на той час дрочилово на мрії їх усіх повбивати.

Культ цього фільму до цього часу.

Але давайте розберемося.

Отже, напівкримвнільний американський бізнесмен бере молодого хлопця з мухосранська, і робить з нього зірку НХЛ. Підписуючи по цьому кабальний контракт і прикриваючи від української мафії.

Ну тобто хлопець, який в реальності міг в кращому випадку стати Гєною Букіним (а в реальності - куля, шприць, пляшка та недорогий пам ятник бандиту-піхотинцю на цвинтарі) стає зіркою НХЛ та змушений віддавати частину зароблених мільйонів продюсеру.

Звичайно, зірка НХЛ не потребує захисту від української або будь-якої іншої мафії, а кабальний контракт будь-який юрист допоможе визнати нікчемним.

Отже, є яксь вагом причина, чому він не звертаєтсья до законного вирішення своїх проблем - скоріше за все, він знімався у згаданих фільмах з реальними згватуваннями та вбивствами.

Але й проблема не є дуже гострою - він жодним чином не робить нічого для її вирішення, а просто скаржиться своєму родичу у Москві (йобнутому ветерану чеченської) на те, що йому живеться не так добре як хотілося б.

Після чого інший йобнутий свнсбка преться до америки, влаштовує там масові вбивства та пограбування та вертає йому реально невелику сумму грошей (у сумці може бути приблизно мільйон, це заробіток зірки НХЛ за місяць)

Отже, СШАстається масове кримінальне вбивство.

Звичайно, вся поліція стає на дибки, і єдине, що можна зробити з ціми грошима - це здати їх у поліцію, уникнувши таким чином притягнення за участь у массовому вбивстві з пограбуванням (а це тоді гарантована смертна кара).

Звичайно, кар єра в НХЛ закінчуєтсья, і скоріше за все депортація це просто за щастя (тому що може повспливати багато чого, і можна затриматись у штатах на пару десятків років)

Тобто облагодєтєльствований російскомовний стає з мільйонера безробітним з кримінальними проблемами., а всі накопичення підуть на адвокатів.

Власне кажучи, мешканці Донецька та Луганська змогли це все відчути на власній шкурі.

maksim.drozdenko.15423
Maksim Drozdenko

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації