Росія стає сплячим чудовищем: поки ще росіяни не мають в собі сил нападати та вони збираються із силами аби знову повстати проти людства та знову розпочати винищення себе самих аби люди втратили життя та не мали можливості розвиватися.... - все зло що витікає від людей зтікається до Росії та вибирає собі за жертву самих добрих людей, що не мають сил боротися і саме тому стають жертвами зла, котре прагне знищити саму душу світу.

Росіяни прагнуть захисити свій вибір на користь Сталіна - вони намагаються звабити людей силою духу тирана, котрий підкорив собі половину світу та все ж був отруєний та вбитий, - і саме тому аби втриматися від смерті, котра ступає до Росії росіяни мають вдатися до хитрощів - стати добрими для інших та злими для себе: росіяни хочуть своєю сміливістю перед смертю залякати весь світ аби всі люди Землі стали бачити жагу до вбивства росіян, котрі не мають в собі нічого святого, а просто випромінюють енрегії смерті на цей світ аби всі люди не могли вибратися із своїх бід та здалися, опустивши руки.

Світ має побачити, що росіяни це абсолютне зло, котре прагне відторгнути душу людини від її тіла та стати месниками, котрі будуть вбивати людину не фізично, але духовно і саме тому нині для людини постає вибір: або ми миримося із тим що росіяни стають темнотою, котра засліплює наші духовні очі та вбиває нашу душу або ми боремося та намагаємося вилікувати саму Росію любов"ю та теплом, котре потрібне покинутій дитині аби вона змогла соціалізуватися.

І саме тому нині людина має увійти до кожного серця, має подати руку допомоги для кожної людини щоби всі могли мати допомогу та ставати добром, котре перемагає всі хвороби та всі злобні рани на душі кожної живої істоти. Життя має продовжуватися і ми маємо стати нині до праці аби світ став новим та відкритим, - ми маємо перевернути догори ногами ці душі людей, котрі бажають помирати та вбивати себе: ми просто маємо прийти до кожного аби світ став єдиним та всі могли відчути те що дорбо перемагає зло і те що люди мають шанс на виживання.

Світло має дати нам сили аби ми могли ставати помічниками Єдиного, котрий дає своє світло всім хто потребує допомогти та може ставати для кожного добром, що зцілює душу та серце, поранене життям у матерії. І саме тому наш шлях це добро та любов, котрі переавернуть наші уявлення про життя та відкриють для нас новий світ світла та достатку і ми мусимо просто доторкнутися до цього життя, котре стає для нас їжею та спокоєм: ми просто повинні стати світлом, котре зможе проникнути у кожне серце аби зцілити рани зла та стати до створення новго світу в котрому всі живі істоти зможуть мати надію на те що вони стануть щасливими і те що про них дбають та дають їм все що неюбохідне для їхнього духовного росту та їхнього розвитку....

І саме тому наш шлях це шлях світла, котре стає силою, що не може бути поранена злом - ми просто маємо всі шанси аби стати сильними та мудрими щоби всі люди могли приєднатися до нашорго служіння всьому живому та могли відчути те що вони потрібні і те що Єдиний дає всім можливість увійти в його серце.

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації