Нині світ стає привабливим для всіх хто прагне знайти свою місію та служити іншим, люблячи Єдиного та благословлячи світ. Саме зараз всі люди мають шанс освітити темноту та прийти до власного серця, котре качає кров та не може зупинится, - і так само не оже зупинитися наша душа, котра повинна прийняти світло від Єдиного та стати живою аби віддавати іншим свою кров, котра має живити все що має розум та має душу.... І саме тому нині всі люди обертаються в квіти, котрі забирають у сонця проміння та тепло аби віддавати ближнім свого духа, що ламається та все ж доходить до людства та має право омивати своїми водами душі та тіла всього живого.

І саме тому нині всі люди стають темними та похмурими, бо Єдиний дає кожному те що він заслужив - але все ж світло, котре ходить по п"ятах за життям, що вмонтовується у людей має право воскрешати життя та приносити всім людям благодать святого духа. І саме тому нині Єдиний приходить аби кожного порахувати та кожному віддати свою любов, котра може омивати зло та приносити радість буття. Саме тому нині темнота лишень приходить аби віддатися життю та увійти у цей сон людини, котра бачить світ темряви та прагне стати живою та темнота лишень входить у його душу та приносить із собою ще більший сон, котрий присипає людину та переходить у межу існування зі світом любові, котрий зачаровує серце шукача істини.

Світло нині це дуже великий дефіцит - люди сплять та бачать сни про те що вони імператори та боги та насправді це просто підсилення сна, котрий має на меті прийти до людини аби вирішити всі її проблеми: лишень сон, котрий надає каатлізатор людині може стати настільки сильним аби вказати дорогу донизу людині щоби людина зрозуміла що вона помирає та що вона має вийти із коми та стати живою щоби світ увійшов в її тіло та приніс їй свіятої крові Ісуса, котрий промовляє до нас та вимагає від нас спасіння світла від стріл дияволів, котрі вбивають життя. І саме тому нині темнота вбиває душу людини аби покарати за сплячку та вивести людину із стану коматозу аби людина могла повернутися до життя та стати творецем нового виміру буття.

Саме тому нині Єдиний входить у тіло людства щоби правити людьми, розділивши всіх на зерна і плевела аби знати хто живий і хто мертвий: люди нині стають хворими та нещасними, бо Єдиний дає всім право відмити свою карму та стати частиною світу живих аби мати світло крові Єдиного та ставати місіонерами, котрі зцілюють цей світ та приходять аби відновити владу добра на планеті, - і саме тому нині весь світ та весь космос дивиться що обере людина - чи стане вона святою та доброю, люблячи Єдиного та джерело святості чи людина просто стане черговою жертвою смерті, котра забирає тіло від душі аби душа повренулася до свого звичного укладу життя, бачачи супутник, котрий крутить одне і те ж кіно для мертвої душі.

І саме тому нині всі люди мають відлучитися від власних справ, - всі мають побачити те що смерть прийшла на Землю аби судити людей та сіяти новий урожай плодів земних руками Єдиного, котрий живе та мріє про день пробудження людства, котре має стати святим граалем ласки та щастя щоби світ міг пробудити всіх місіонерів, котрі прийшли сюди аби рятувати людей та заснули, ставши страхітливими та бездушними, - і саме зараз всі люди чекають на новий шлях, котрий має вказати дорогу до зорі, котра приведе Землю до бажаного результату життя, омивши світ від смерті та принісши всім джерело темноти, котра має зробити те що люди зробили із Землею та своїми ближніми.

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації