Америка проведе експериментальний запуск бойової ракети.

В ситуації коли навколо вороги, котрі прагнуть потопити човен із американцями у океані дикого зла, котре прагне знищити вільних та моральних людей, - адекватана відповідь американських збройних сил просто необхідна...

І саме тому Вашингтон прагне продемонструвати і Росії і всім її сателітам із команди Кім Чен Ина, що американський народ ніколи не змириться із статусом раба будь-кого і що сама американська влада не зрадить народ, котрий її обрав для здійснення захисту національних інтересів Америки.

І саме тому військові навчання Америки та Вашингтону - в тому числі і в Україіні - це відповідь силою на силу аби всі вороги свободи усвідомили, що американський народ цінує свою свободу і що американці ніколи і нізащо не відмовляться від своєї місії впровадження та поширення демократії по всьому світу для звільнення народів від тиранічної влади злочинців, вбивць та злодїів.

Рекс Тілерсон заявив, що американці хотіли би сісти за стіл перегововрів із Пхеньяном аби помиритися та разом вироити дорожню карту спільного життя у цьому світі.

Це просто зрада місії американськоо народу нести світло свободи всьому людству, - Вашингтону слід не миритися із нівеченням законів всесвіту, котрі установив Бог північнии корейцями, а саме святого та фундаментальног закону свободи волі,- а зробити все можливе аби відсторонити Кім Чен Ина від влади та вчити північних корейців демократії та життю по Конституції аби цей народ зумів зрозуміти що лишень повага до правил, котрі мають бути одними для всіх може привести їх до Бога та до відповідного рівня життя, котрий забезпечить рівність всіх перед лицем справедливості....

Північні корейці стали слідувати своєму егоїзму та впали на коліна перед тираном - і саме зараз коли людство відчуває прихід нової ери демократії, - слід почати будувати громадянське суспільство, котре би несло світло прав людини до кожного громадянина Північної Крреї, і саме в цьому Америка повинна допомогти півчним корейцям.

Коли Тілерсон заявляє про переговори із Кім Чен Ином слід просто відчути сором за саме лишень потискання руки цьому безглуздому маніяку, котрий прагне вбити всю ідентичність та культурінсть в півнчних корейцях та знищити саме суспільство, котре може виробляти свої правила життя та свої накази до влади аби влада поважала традиції та кульутуру свого народу.

Коли Тілерсон говорить про круглий стіл із безумним вбивцею Кім Чен Ином він зраджує сам американеський народ, котрий дав обітницю Вашингтону та Франкліну достойно нести прапор свободи всьому людству аби свбоода перемогла рабство та стала фундаментом життя всього людства, - і самі американці, котрі зараз занурилися у свою роботу та не хочуть впливати на владу, бо в них немає сил більше повставати проти політиків та можновладців, - мають пробудитися аби світ змінився та настав новий світовий порядок, котрий має принести божественність людству та порядок благродоства та законів Бога, котрі і мають правити людством.

Людство має зректися мирського життя та віддати всього себе Богу і саме служіння Богу це і є свобода, котра приноситься як відкриття духовних очей людини аби вона змогла побачити істини світу, котрі прагнуть аби ми їх розуміли та вивчали...

Американський народ у своєму повсякденному житті - вірний принципам свободи та добропорядності, - але самі американці не хочуть втручатися у політику, думаючи що після Війни за незалежність вони здобули всю повноту свободи іщо зараз необхідно годувати світ аби всі люди були в безпеці та комфорті.

Та не можна давати людям комфорту - вони просто заснуть та відречуться від свого служіння Богу, ставши відступниками, котрі приведуть Землю до Третьої світововї війни.

Люди живуть розумом, а розум завжди хоче більшого та завжди прагне мати владу над іншими - і ця війна між людьми за владу та гроші врешті-решт приведе людство до зіткнення цивіілзацій коли народи доведуть свою свідомість до такого підйому свого его коли вже не можливо буде зупинитися, бо всі захочуть мати все, відкинувши будь-які джомовленості та компроміси.

І саме тому зараз є єдиний спосіб запобігти Третій світовій - це просто нести свободу людям, бо свобода це мораль, оскільки свбода це вчення Бога, котирй кожному її дарував і сама свобода омиває душі людей від зла та неправди та зціляє рани душі, - і саме тому проповіді про свооду це великий успіх людства, котре здатне запобігти самознищувальній війні лишень тоді коли всі люди стануть вільними, тобто відчують свою відповідаьність перед Богом впроваджувати принципи цивіілзованості та мудрості в своє повсякденн життя... - лишень тоді настане нова ера миру, котра дарує кожному частину тіла Бога аби всі могли тяжко працювати для досягнення високого рівня життя людства...

І саме тому місія американського народу зараз - це повстання проти соєї політичної еліти, котра прагне викоритсовуати довріу людей до себе та той акцепт, котрий народ дав політикам для здійснення свого впливу на людство, не думаючи про самих людей та про інтереси свого народу, а просто створюючи саму владу Америки над світом, котра не грунутується на моралі та правлилах і догмах, а просто має впливати на інших людей аби керувати ними як ляльками...

Американськ еліта втратила мораль та богоподбіність та стала обкрадати світ, дисткредитуючи сам американський народ, котрий є ідеалістичним іне може побачити того що еліта Америки просто стала викрадати владу над іншии народами, привносячи в життя інших народів корупцію та безвідповідальність, - і саме тому американцям слід відчути свій поклик янгола аби відсторонити діючу непрацездатну еліту від влади та сформувти нову еліту, котра би згадала про заопвіти батьків-засновників та стала би принципово давати людині не гроші, а світло ообв"язку, котре має змінити свідомсть людства, ставши від сну та аморальності до активного життя та революційності самго люду світу проти корупціонерів та брехунів, котрі нині підтримуються Америкою по вьсому світу, бо американська еліта в останній час просто вирішлиа маніпулювати народами, сколочуючи владу над світом аби красти гроші та лобіювати інтереси своїх підопічних маріонеток в тиій ч и іншій дежраві по всій земній кулі.

І саме повтсання американського народу порти системи кругової поруки і стане початком нового світового порядку, котрий має відкрити людямс очі на Творця, що приймає в свої обійми кожного хто зміг стати просвітленим аби віддавати свою світло та своє щастя джерелу життя для відновлення влади Бога над всіма людьми планети.

Порядку влади духа над матерією та великої свободи для людства, котра просвітить темні душі людей для сповнення самої енергії життя душі людини та подальшого служіння всіх людей Богу для відновлення влади добра над світом та самого стирання зла із карти Землі.

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації