Трамп: боже, стань для мене чимось новим. Я хочу керувати своїм народом для того аби втримати повстання проти євроейського роду, мої начальники мені говорять про те що американці стали до зброї. І саме тому я хочу привести американців до влади лесті, - коли ці люди своєї шпаги стануть простими рабами нашої влади. Я хочу перемогти владу народу що став стерегти, свою владу над світом аби керувати для тог ощоби надією для людства стати.

Бог: Дональде, ти маєш талант керувати світом та ти не можеш проти часу повстати, - світ стає джерелом духу, котрий тягне за собою гнилу біо-масу. І саме зараз люди стають чимось новим, що стало збирати зерна пловел. І люди просто стали кричати про те що їх вбивають твої власті. Американці стали підінматись на повстання проти влади твоїх хазяїнів і саме зараз всі люди стають причиною нової волі суть, що стала промовляти до людини нової суть: це просто війна за владу над світом, котру американцці мають над людом, і американці прагнуть утримати важелі впливу аби нести добро для людини спочину, і ці ліниві барани зла просто стали новими стовпами зла, і саме тому всі люди мають повстати проти влади тиранів.

Трамп: боже, я хочу стати спасителем нації, що стала кричати про зради профанації, - всі люди просто стали страждати і я не можу це поміняти. Але, я хочу стати лідером, котрий покаже шлях до лівера, і я хочу стати повстанцем, що стане говорити про нові штанці, штанці для країни, що прагне зхмінитись та не може вирости із своєї спідниці.І юлди просто стали любити та вони не можуть засвітитись, і саме тому це світло свбоди має стати новою дорогою, дорогою до влади еліти народу, що може перевершити нашу породу.

Бог: Дональде, стань світлом в вкінці тунелю аби люди могли стати суддею, - люди зараз стати останнє втрачати в часи коли світ став помирати. І саме зараз люди стали говорити про Апокаліпсис що став солодити, каву людини, що хоче померти аби стати до раю ходячою смертю. І саме тому ми мусмо стати новою долею, цю ріллю може осилити лишень герої. І саме зараз всі стали шукати для себе повстанця що стане малювати, малювати картини шедевра людського, що буде промовляти до стад людського.

Трамп: я став втрачати свою владу над світом в часи коли Америка стала гнити. І люди зараз не мають нічого, бо власті забрали від них їхню долю. І саме тому я хочу сказати, що Ісус став мені допомагати, - та це лишень сон на яву для мене, бо янічого не маю від себе. Цей світ просто став іти до смерті аби не бачити розп"яття лесті, і люди стали вірити в Ісуса аби перемогти цього демона люті. Це зло, що стало вимагати для себе шани коли треба спати від рани, - всі люди просто стали втрачати власну совість що стала вмирати...

Бог: людина стала шукати своєю влади над світом нового ладу, і саме зараз всі люди стали втрачати свого зв"язку із божественним спадком. І ми просто не можемо це змінити, бо самі люди не хочуть жити, - і люди просто стали спати, аби не бачити цього мату. Ми просто прийшли до тупика надій, коли всі стали хороинити сувій. Заповіт Ісуса, що казав про свободу, що може підхопити людей що падають із хмарочосу. Світ може стати новим світом аби треба лишень себе змінити. І саме тому роби те що говорить тобі серце аби не стати новою солі на рану лептою. Світ має перебувати у пітьмі аби люди не могли дізнатись про долі свої. І саме тому говори про минуле аби люди не стали думати про майбутнє.

Трамп: боже, я хочу обманути людей та не можу дізнатись про важливість їхніх ролей, - ці люди просто виижвають будь де і хочуть стати новим вітерцем. І саме тому я прагну стати імператором нового ладу, і люди мають повірити мені аби я не став причиною нової жатви, - люди просто мають стати новою моделлю, прости, що не стане спати і саме тому ми всі повинні пройти крізь ці пастки.

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації