Світ: американці стали махлювати аби все собі у всіх відібрати. І зараз люди гинуть від бідності в той час як американці стають духовними інвалідами. Світ стає жертвою афери, що обманює людські черепи. І саме зараз всі люди можуть повстати проти незаконних оборудок що стали знищувати. Цей світ, що став помирати від влади зла, що хоче мовчати....

Америка: ми стали вільними людьми, котрі управляють духовними світами. І ми можемо все змінити та самі люди не хочуть із нами говорити. І саме тому ми впливаємо на світ аби вртяувати цей в серці лід. Люди просто стали тікати від власної душі, що стала погибати...

Світ: Ви стали вбивцями нашої свободи і ваші маріонетки ведуть нас до убою. І зараз люди кричать про те що їх хочуть змінити так само як "всю президентську рать" що стала гнити.. І саме зараз люди відчувають що їх дуже вміло обкрадають. І саме тому американці просто аферисти, котрі стали відбирати в людей грошові ранці та статки долілиці, стаючи у ранці та годуюичись сном людей у пастці.

Америка: Ви стали нашими рабами, бо ми знали що маємо вижити аби не спати, бо люди це вівці, котрі стали гукати, пастуха та Ісуса, котрий покинув цю Землю аби людей не слухати, бо люди втратили зв"язок із небом коли потрібно мати Бога в серці свого світло для нього.

Світ: ми стали дарувати Вам світло своє аби Ви змогли стати дорослими та любити наше. Та Ви просто хочете вкрасти наше щоби не працювати на себе. І саме тому ми повстаємо зараз проти влади тиранів Америки планів. І саме зараз люди стають учнями Ісуса, що прийшов до нас аби погасити свою лють.

Америка: революція проти зла стала мрією людини та сама людина не може зрозуміти суть цієї речовини, - зло це не абстракція часів палеоліту, а ганьба ваша що стала горіти.

Світ: ми стали працювати на ваших босів, котрі можуть все змінити дуже просто, - та Ви просто купуєте нас наче ми просто м"ясний фарш ваший одначе. Ви просто стали брехати про свободу аби дістатись до нашого роду і ми просто стали втрачати себе коли навкруги все вже мертве.

Америка: ми стали управляти стадом рабів, що стало відмовлятись від своїх хрестів, - Ви просто не змогли пізнати цей світ та стали шукати для себе небесний хліб. Та Ви стали думати про свободу в часи коли треба ставати до лона, і Бог дає Вам надію на зміни в той час як Ви стали монетою розмінною.

Світ: Ви змогли перебороти себе аби стати пошуком нового рабе, - та Ви просто не маєте совісті людської, бо стали гамувати свій звірський голод. Ви стали вбивати свободу життя аби люди не змогли пізнати своє майбуття і саме зараз всі розуміють що Америка це колонія строгого режиму...

Америка: ми стали наглядачами в тюрмі для Вас аби Ви мали спастися шанс. Та Ви просто хочете залишитись в тюрмі бо боїтеся нових відкритих світів. І саме тому наша місія стати творцем нового порядку у цьому шатлі.

Світ: людина може спастися від зла, якщо стане любити свого хреста. Ісус сказав про віру божу, що може стерти всі знемоги. Людина може піднятись до небес аби стати воскреслою нових чудес. І люди просто чекають на чудо аби герої відкрили скриньку Пандори, - світ став готуватися до війни, що може все швидко змінити ,і зараз всі люди хочуть жити аби перемінити цю грошову гонитву. Ви просто вбили нашу душу доларами, котрі забрали у нас світанок. Та ми просто сали дешевкою пітьми коли треба нести свої карми.

Америка: Ви стали маріонетками в руках босів, що можуть знищити цей світ у ядерний попіл. І Ви не знаєте про владу людську, що може запобігти трагедії світову. Та ми просто продались богам аби мати біля себе цей кинжал, а люди просто вмерли на хресті у часи у коли треба бути напоготові.

Світ: Бог став дарувати нам небо сіяння, що може перемогти наше зітхання. Та ми втратили свій зв"язок із Богом живим що дає нам своє тіло та кров"ю живить...

Америка: люди стали вбивати себе аби не віддавати нікому своє. І люди просто стали зрадниками Бога, що прагнув стати для нас підковою, - люди стали шукати шляхі диявола, аби не стати сирком плавленим. Та люди просто забули про душу, що не може так просто вмирати бездушно.

Світ: ми стали втрачати себе в часи коли потрібно оберігати боже, - і саме зараз ми стали пробуджуватися до спасіння аби мати змогу прийти до воскресіння...

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації