Кім знову запустив балістичні ракети.

Очевидно що світ дуже ненавидить Америку та прагне звільнитися від цього корумпованого шоу із маріонеток, котрі правлять в державах, що увйшли в зону інтересів Вашингтона.

Та не варто забувати що люди зараз це пристосуванці, котрі прагнуть вирватися із дурнів в боси, - і саме тому всі, ненавидячи Америку, продожвують їй служити аби отримати для себе квиток в новий світ.

І саме тому Кім нині одинокий, - після ядерних бомб на Хіросіму, котра хотіла будувати свій незалежний державний проект ніхто вже не стане іти на "Ви" та випрообвувавти долю, всі просто стануть служити сильному аби стати переможцем, а не лузером, як НІмеччина ГІтлера, хоча американці як раз і фінасували Гітлера та привели його до влади....

Отож люди нині стали боягузами, котрі прагнуть приєднатися до сильного аби стати хоча і брудом Америки та все ж новою силою, що може мати майюутнє у світі та може себе вигідно продати власникам грошей, - всі стали прагнути заробляти гроші аби вийти із цього замкненого кола розчарувнь та страждань та змінити черствий хліб на ікру.

І саме тому Кім, котрий прагне знищити Америку не зможе цього зробити, - він просто не може запропонувати людству альтернативу: люди ненавидять Америку ще більше ніж Росію і ця гра Вашингтгна та Москви у хорошого та поганого хлопця уже не спокушає людство, та все ж люди прагнуть стабільності та розуміння свого місця у світі і Америка дає таке розуміння: просто станьте мовчазними рабмим долара та будуйте свій світ, погоджуючись ізн нами та слухючи нас.

І люди погоджуються.

... А такі народи як афганці, котрі стали жити своїм життям а не чужим стали мішенню для Вашинттона та Москви, котрі насправді ніколи не воюваали, а просто ділили людей як свиней на фермі....

mihaylo.antonishin
Михайло Антонишин

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації