Економічна Доктрина - "Громадський Капіталізм".

В національному господарництві можна і потрібно навести лад раз і назавжди, провівши кардинальні зміни в системі мислення та особливому економічному методі, який складений з двох базових факторів економічного курсу держави:

- Базовий фінансово-інвестиційний національний вектор. Основна інвестиція держави здійснюється в кінцевого власного бенефіціара – людини громадянина.

- Базовий фінансово-логістичний національний вектор. Замикання всієї економічної логістики на власній фінансово – господарській системі - Громадській Корпорації. Для запобігання витоку національного капіталу за межі власної країни та акумулювання фінансової спроможності громадян України та створення прогресивної економіки з інноваційними процесами та технологіями.

На простому прикладі головна і єдина інвестиція держави має здійснюватись безпосередньо у власного громадянина, а уже він розпоряджається цими активами на свій розсуд; оплачує кращу школу, садок, комунальні послуги та інше. Але власні розрахунки веде в рамках єдиної господарсько- фінансової національної системи - Громадської Корпорації , яка виробляє всі необхідні товари і послуги. Наприклад: якщо в тебе на рахунку гроші ти можеш їх тратити тільки в середині системи ( нерухомість, машини, обладнання, ресурси та ін.) Неможливо оплатити товари чи послуги тих компаній. які не мають особливого договору про співпрацю з громадською корпораціїю. Тим самим ми замкнем всі фінансові цикли у внутрішній системі подібно до кровоносної системи в організмі.

Держава в свою чергу повинна в новій парадигмі не фінансувати суспільні об’єкти ; комунальні господарства, лікарні, об’єкти інфраструктури та інше, а спрямувати весь наявний капітал кінцевому громадянину , а уже він буде достойно оплачувати за власні товари і послуги, навчаючись відповідальності та господарській активності. Замість фінансування критичних об’єктів держава фінансує у власних громадян, які в свою чергу фінансують ті самі об’єкти з власної доцільності. Тобто припустимо я отримую на місяць 21 тисячу гривень базової державної інвестиції та достойно оплачую національні товари і послуги, наприклад 1 тис гривень в місяць за дитину в школі, 1 тис за садок, 3 тис за комунальні послуги. Таким чином ми капіталізуємо та виведемо на власний достойний господарський розрахунок хмару проблемних обєктів, які покращать власні умови та будуть боротися за клієнта. Тобто, таким методом ми ліквідуємо всі види можливої корупції та забезпечимо внутрішній господарський розрахунок громад та їх господарських об’єктів; школи , комунальні господарства та інші. Ми такою правильною державною інвестицією забезпечимо приток крові в громадський організм, забезпечивши його можливістю виживання та процвітання, але за одної умови із правильними замкнутими фінансовими зв’язками , для унеможливлення витоку громадського капіталу – крові соціального організму. Система взростить активного свідомого громадянина, господаря в своїй сімї, громаді та державі.

oleg.onats
Олег Онаць

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації