Грааль являється грою в справжню дійсність. Як тільки ідея стає зрозумілою, цілісною та системнозвязною вона трансформується в матерією.

"Я є той хто я є. Або я є шлях, істина і життя". В нашому тварному тілі на стільки присутній бог, або божественне, наскільки розвинутий рівень свідомості, а свідомість і є логосом, або абсолютним розумом. Свідома людина являється універсальним мірилом істини, по ній можна пізнати світ. Істина завжди тримає баланс. І тільки за рахунок балансу сил можливе життя.

Базовим явищем в людському житті являється той факт, що якщо люди не зберігатимуть тонкий баланс між животворчими енергіями чоловічого та жіночого початку вони знову будуть обнулені силою космічного порядку. Жіноче то вода, то вся природа та тваринний ряд, це інтуїція , продовження та постійне збереження біологічного виду на землі. Чисте жіноче начало це дика природа зі своїми законами та традиціями, де заради продовження ланцюга життя йде безперебійне пожирання одне одного з перемогою сильнішого. Якщо ми подивимось на стаю вовків, то вона слідує законам жіночого начала. Якщо ми наглядним порівнянням глянемо вглиб історії то всі кочові племена жили по матріархальних законах власної організації, будучи в стані жіночої енергії вони інтуїтивно вели кочівничий спосіб життя подібно до тварин, переміщаючись з місця на місце та знищуючи конкуруючі людські сили та об’єднання. Жіночий початок це ріст, по горизонту, розростання вшироту з постійним розширення власної території. Чиста жінка це втілення дикої природи, Усвідом, як працює дика природа і для тебе жінка перестане бути загадкою.


Чоловічий початок це вогонь, сонце, знання та ріст по вертикалі. Ті племена в кого на достатньому рівні культивовано чоловіче начало вже осідають на певних територіях . Замість пошуку нової поживи за допомогою знань обробляють землю, культивують плодоносні дерева, роблять запаси харчів, виготовляють зброю та інструмент, укріплюють власні поселення наводять торгові зв’язки, займаються філософією яка народжує точні науки , суспільство росте та структуризується, вони все менше залежать від примх природи та починають її підкорення і це являлось результатом проявлення та культивування чоловічого начала, вектор якого направлений по вертикалі. І ще раз у всьому повинен бути баланс, як дихання метері землі Геї, коли вона вдихає космічний ефір створюється зона високого тиску та хороша погода - антициклон, коли видихає створюється циклон, простір наповняється вологою, утворюються хмари ідуть рясні дощі; повинно бути одне і друге, але у всьому повинен бути чіткий баланс, інакше ентропія . Причина катастроф вилучення з життя одного із знаків

oleg.onats
Олег Онаць

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації