Сєпарня збирається за погодженням з українською владою реально інспектувати українські позиці.

Патріотичні сили у відповідь на це один до одного:

- Це ви суки винуваті! Це через вас!

- Ні!!! Це ви самі суки винуваті!

Кидаються один на одного. Здіймається курява, чути сопіння, прокляття, здавлені матюки, стогін та глухі удари.

Навколо цієї купи збирається вата, пітдягується сєпарня, п'ята колона на мотузках веде керівництво України в ошійниках. На мордах керівництва різнокольорові шорки і мирна замріяна посмішка, яку трохи псує слина, що по-зрадницьки тече з напіввідкритих ротів.

Це нарешті помічають ті, шо б'ються. Вони на мить зупиняються, важко сопуть і крутять навколо головами, дивляться почервонілими очима навколо себе. Їх одяг розідраний та брудний, всі в синцях, запльовані, в крові. Потім один пхає ногою іншого:

- Оно диви, блядь, шо ти сука наробив, - хрипить, хапаючи ротом повітря. Той у відповідь тягне його за напіввідірваний рукав, остаточно його відриваючи.

- Це ти наробив, падло, бо я люблю Україну сильніше!

- Ні, це я люблю Україну сильніше, а ти все проспав...

Зчеплюються в лютий нерозбірливий ковалок з рук, ніг, зкуйовдженого волосся, не витримують рівноваги, гепаються в пилюку і починають так зчепившись качатися, страшенно шиплять, сопуть і хриплять, кусають одне одного.

П'ята колонна зосереджено і ретельно поливає їх бензином. Кожна з патріотичних сил зловтішно регоче, коли бензин особливо дошкульно потрапляє іншій в очі, але мертвої хватки на чужій горлянці не відпускає.

Чиркає сірник.

Завіса.

oleksiy.nesterenko
Олексій Нестеренко

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації