• 3 роки тому
  • Події
  • 6 283
  • 116
  • 321
  • 32

Оскільки останнім часом спеціально навчені люди почали в соцмережах знову і знову обсмоктувати та розкручувати російську пропагандонську хуйню щодо "Турчінав здал Крим", то, як то кажуть, вважаю за необхідне зазначити про таке.

Отже.

У військових є Статут (Устав - російською, якшо шось комусь не ясно).

В Статуті максимально конкретно і в найдрібніших деталях прописано чорним по білому що ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ робити як військовий та його безпосередні командири у випадку спроб сторонніх осіб проникнути на територію військової частини, особливо якщо це особи зі зброєю та БЕЗ розпізнавальних знаків.

Щоб навести приклад як ТРЕБА боронити свою військову частину, додаю відео того, як ВИКОНУВАЛИ ПРИСЯГУ військовослужбовці ЗСУ в Маріуполі при спробі проросійських штурмовиків захопити частину: вони облаштували оборону і відкрили вогонь на ураження.

На той момент, як можна почути з репортажу, облдержадміністрація вже захоплена "прєдставітєлями народнай рєспублікі".


А що ж ми бачили на численних відео з Криму?

На відео з Криму ми бачили, як територіями українських військових частин вештаються якісь долбайоби в уніформі, які вже склали зброю і чекають...

ні, не наказів з Києва.

Срали вони на ті накази.

Вони чекають на російські військові зарплати і соціалку. І їхні родини чекають.

І накази вони вже отримали.

Вони давно вже все вирішили за чаркою зі своїми друзями-сусідами по під'їзду - родинами російських військових.

Вірних присязі в Криму виявилось одиниці.

Хто не хоче сприймати таку неприємну реальність - продовжуйте надрачивати на російські наративчики про "прєдатєля Турчінава". Тоді вам марно пояснювати, що мета цих наративів - переключити увагу ідіотів від ролі Росії в тому, шо сталося.

Солдат, який вірний присязі, і який знає Устав військової служби, не має чекати наказу з Києва про те, що конкретно йому робити в ситуації, коли якась банда без розпізнавальних знаків, на БТРах і з вогнепальною зброєю штурмує його частину.

Хіба що він давно знає що відбувається, і тупо робить те, за що очікує отримати винагороду від окупантів.

oleksiy.nesterenko
Олексій Нестеренко

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації