Якийсь політОлух придумав байку про вакцинацію топів за 3000 євро/баксів. Якоби гарною вакциною, тільки в Україні, тільки для своїх…

Розраховано, напевне, щоб маса народу піднялася від цього якоби факту, і повернула на престол якогось там дієздатного кцаря. Чуєте, прям засмерділо рукою Сивочолого. Прям його стиль маячні. Хоча і в зе стиль той же. Вони прям зрослися вже, дві сторони однієї монети. Чому дивуватися, на манєжє всє тєжє.

Якщо так подумати, головою, ага, то ця фантазія про над дорогу вакцинацію топів взагалі не має якоїсь раціональної складової, і здається, що вони думають що ми, також, на чомусь важкому сидимо, як і вони, і в любе повіримо.

Прям власники дип паспортів, і громадяни ще 2-3 країн, крім України, грошей не мають, як ми, і не літають будь-куди, тобто не мають змоги метнутися за укольчиком в той же Ізраїль, чи Німеччину, щоб отримати якісні послуги за чесно в нас накрадене…

Віримо, в Україні, в наших з вами лікарнях лікуються, і вакцинацію зроблять, ага, чи, як роздувають брехню - наразі роблять в неперевірених місцях, нелегально завезеною....

І тут, о чудо, підключилася С і Б і У, і понесли якусь муру про отруту в завезеної в Україні для віпів вакцині. Спец операція прям.

Розпереживалася прям, цвіт нації хотіли потруїти. Найкращих, ага.

Саме цікаве в тому, що вакциновані, скоріш за все, отримають право пересування по світу, як раніше, маючи докази вакцинації. Тобто країни, де проведена вакцинація заживуть нормальним життям, а відсталих обмежать в пересуванні і в правах.

Тому видумана політОлухом спец вакцинація без доказів треба кому, як корові сідло. Тому що наші топи звикли жити вільно і подорожувати. Їм папірець про вакцинацію, визнаваєму в світі, просто необхідний.

До речі, росія, пишуть, стикається з тим, що її вакцинацію не визнають, як вакцинацію, і тому зроблена там вакцинація не рахується в світі. Крім того, в Росії блогери вже озвучують розцінки за липову вакцинацію, тільки для отримання папірця, що вона зроблена. Ну, в них для невакцінованих обмеження в самої Росії, щоб змусити населення вакціонуватися. Але це росія, вони нація особливих, але й в нас теж стає все цікавіше з своїми особливими.

Хотілося б, щоб недоліки інтелекту ховали, і проблеми кругозору і мислення так явно не демонстрували, і взагалі нас не рівняли по собі, і не озвучували свої брєдові фантазії.

Геть тупих!

Ол.Ка.

2021.01.09

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації