Влада України своєю неспроможністю та недієздатністю провалила всю роботу по збереженню населення та забезпеченню доступності лікування під час пандемії.

Вона злочинно продала запаси з резервів на випадок пандемії, злочинно нажилася на продажу в десяти дорого товарів першої необхідності, та займалася злочинним продажем допомог наданих Україні, як країні третього світу від цивілізованих країн.

Влада України не провела ніякої фінансової роботи по збереженню рівня життя населення під час пандемії, та допомоги тим, кому це було необхідно. Жодної допомоги! Нікому.

Навпаки, влада України підняла і так необгрунтовано високі тарифи, і сприяла своєю непрофесійністю та продажністю різкому збільшенню цін та економічному дефолту.

Влада України скористалася локдауном, щоб психологічно залякувати людей, і сама приймала абсолютно згубні для держави рішення, користуючись неможливістю протестів.

Влада України вчасно не підписала договори про закупку якісної вакцини і не розробила план вакцинації, ( до речі, при відсутності перепису населення вже бог знає скільки років, як взагалі можна порахувати необхідну кількість доз?), Так от не підписала договори тоді, коли всі це робили, бо шукала місце де можна закупити гівно і продати його людям за вартістю наддорогої вакцини.

Тобто, влада України шукаючи власний зиск наражає на небезпеку націю.

Промовчу, що вони клянчать по світу вакцину безкоштовно, знищуючи репутацію нашої країни.

Ну як безкоштовно, отримають так, але далі продадуть нам. Як вони звикли.

Якщо нам навіть усе наше, як то наш газ з родовищ України, який проходить по проплаченим нами з держ бюджету і з власних кишень трубам, як приклад, продають і з шаленою націнкою, то це просто звичка в них така - стричь лоха.

Ах да, ще в нас влада генератор тупих дій та обмежень для населення -

Я набрала лишні 3 кг бо не бігала в парку весною, бо нельзя було. Зараз нельзя шкарпетки купити.. Що їбанькам прийде в голову далі?

От реально не можна давати владу людям з такими обмеженнями в моралі, інтелекті і світосприйнятті.

Бо вони навіть не можуть осягнути, що коять через брак мізків.

І довольні такі рожами торгують, усміхнені падли, самі себе хвалять, хоча за такі дії під час війни і пандемії розстрілюють.

Це реальний злочин проти людства.

Геноцид нації.

Ол.Ка.

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації