Думаю, що ідея не повернути геноцидні тарифні побори на нормальний рівень, а ввести систему, яка випробовувана на медицині і там лоханулась, але не зупинена, може бути реалізована і тут.

Як то - тариф ходить за споживачем.

Тобто треба комунальні побори обчислювати кожному індивідуально, і обов'язково!, щоб споживач кожну неділю підтверджував право на таку вартість, приносячи пакет з документів з 57 інстанцій на 40 пунктів, що точно виключить корупційну складову з поборів. І ще один плюс, це допоможе наростити наш бюрократаппарат ще на 1000%, і дати роботу коштовно оплачуваємим спеціалістам.

Тобто робочі місця обіцяні Шмигалем! Пункт виконано йому в обіцяночку, і нокдаун в карму.

Також можна ввести санкції і штрафи для бидломаси за недостатню жагу довести, що вони нуждаються в такому тарифу бідняка. Ті, які не подають такі пакети документів кожен тиждень для отримання тарифу бідняка, обкладаються тарифами в десятикратному розмірі.

*Тариф бідняка в Україні більше тарифу Германії в 2 рази, бо в нього закладений шлях двух обертів коло кулі землі. А вдруг нада, а ми вже!

І ввести кримінальну відповідальність з вищою мірою покарання за висловлювання, що тарифи непосильні для оплати і перевищують доходи людей в декілька разів.

Тому що це брехня!, В людей же, доведено чинушами, ще купа грошей в матрасах, і є ще куди підвищувати.

План влади - подої і обдури лоха успішно реалізований.

Результатом є те, що все населення України після сплати комунальних вимерло.

Плюсік Зе і його команді за успішне продовження політики Порошенко. Справилися.

Місія виконана.

Місії можуть бути вільні.

Ол.Ка.

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації