Наш правлячий клас - це злодії в законі.

Практично весь "наш" госапарат, держ структури підтримують такий вид бандитської-тіньової-граблячої-несправедливої-антисоціальної-геноцидної держави, як ми маємо, і яка швидко і далі розграблюється, втрачає цілі стратегічні галузі, активи, і стрімко деградує.

В деяких країн є мафія. В нашої мафії є країна.

І, знімаюче усі слівки, бандитське організоване злочинне угруповання, яке узурпувало владу в Україні, та створило тут схематоз, інститут смотрящих, замінило всі держ вертикалі своєю бандитською структурою, та має компроматні пакети на кожного, і виробило структуру взаємодії в своєї побудові, що забезпечує своє існування, та підтримку незмінності такого функціонування держави, так от, воно тут все тримається за рахунок БЕЗКАРНОСТІ і БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.

Ні за який злочин, дію, бездіяльність не набувається відповідальність.

Тому ми маємо що маємо, що практично люба людина, яка приходить в цю систему, не приносить змін, а просто встроюється в існуючу систему.

Нікого не лякає втрата репутації.

Гроші. Вони набувають великі гроші, які окупають усе.

Ще раз повторюю, якби була відповідальність, то ця організація існування держави не змогла б існувати.

Безкарність породила монстрів.

Безкарність десятиліттями!

Без повернення України в правове поле та посадки злочинців, і повернення державі награбованого і не честно набутого, не можливе збереження і подальше існування України.

Ми жити не можемо при цьому.

І, так як умисне ніхто не проводить перепис населення, що показало б, що політика влади останніх десятиліть привела до втрати десятків мільйонів населення, ті хто при кориті розуміють яку ведуть політику.

Але шалені гроші і безкарність окупає таку політику для прикоритних.

Немає ніякої карми і бог покарає.

Є багаточисельні правоохоронні органи та структури, які не виконують свою роботу.

Ол.Ка.

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації