Ти — шайтан мокшанський, проклятого чорта брат і товариш і самого люципера секретар. Який ти в чорта цар?

Чорт викидає, а твоє військо пожирає. Не будеш ти годен синів християнських під собою мати, твого війська ми не боїмося, землею і водою будем битися з тобою.

Пітерський ти асенізатор, московитський бурлак, замухосранський раб, сибірський козолуп. Великого і Малого Кацапстану свинар, уральський тхір, поволзький трутень, чеченський кат, нафтогазовий злодіюка, самого гаспида внук і всього світу і підсвіту блазень, а нашого Бога дурень, свиняча морда, кобиляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, хай би взяв тебе чорт!

Отак тобі козаки відказали, плюгавче!

Невгоден єси матері вірних християн!

Числа не знаєм, бо календаря не маєм, місяць на небі, год у книзі, а день такий у нас, як у вас, поцілуй за те ось куди нас!..

Тобто – в сраку.

Підписали: козаки Холодноярські

Вдогонку тлумачу те, що спер з посту НГШ:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=197402...

1. Українське військо має власні національні і військово-історичні традиції. Тому, всілякі двіжи роісян найменувати свої частини в честь Львова, Ніжина і Житомира в стилі “мишебратья”, “дєдывоевали” або “адиннарот” абсолютно на нас не впливають. На х#й - це туди!

2. Хуйло продовжило давні традиції ординців – пи#дити чужу історію та славу. Тому що, ці найменування були отримані частинами Червоної армії у боях з нацистами і до сучасної Роїсі мають таке відношення як Путін до Папи Римського.

3. З іншого боку, на Роїсі маркування чужої території та озвучування загарбницьких претензій на ті чи інші землі – це як два пальця.... Але знову ж таки, роблять вони це за рахунок чужої слави (в даному випадку червоної армії).

4. Хуйло хоче мобілізувати проросійські сили в Україні і дає чіткий сигнал всьому світові і нам зокрема, що агресор не збирається зупинятись ні на Донбасі, ні на Кримі.

5. Рішення, які приймає НГШ в противагу роісянам фактично підтверджують правильність нашого курсу на очищення українського війська від радянських рудиментів. Тому, за декомунізацією в армії послідують дерадянізація, деімперіалізація і деросізація.

6. Теперішня російська армія має російські імперські знамена та радянські (також своєрідні імперські) назви та ордени на них. В головах Хуйла і ординських генералів зібраний @банутий мікс імперських російсько-радянських міфів. І ці міфи вони намагаються впихнути у свідомість деяких наших генералів та офіцерів.

Але кожен в армії вже зробив свій вибір ще в 2014-му.

Ідентичність штука чорно-біла – вона чітко показує, хто ти є і що ти захищаєш.

Хуйло - ПНХ!!!

Побажаємо успіхів ЗСУ в очищенні від усіх залишків радянського та російсько-імперського минулого.

Амінь!

realist.armiyskiy
Реаліст Армійський

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації