Тотальна модернізація самохідного протитанкового ракетного комплексу "Штурм-С", який отримав збільшену дальність пострілу та можливість ведення бойових дій за будь-яких погодних умов та часу доби, пройшла перші вогневі випробування.

отальна модернізація самохідного протитанкового ракетного комплексу "Штурм-С", який отримав збільшену дальність пострілу та можливість ведення бойових дій за будь-яких погодних умов та часу доби, пройшла перші вогневі випробування.

"Міноборони зробило ставку на створення зразків озброєння з максимальним урахуванням реального бойового досвіду, наявних та перспективних загроз на полі бою таі реально необхідних Збройним Силам України", - прокоментував Defense Express розробку самохідного протитанкового ракетного комплексу заступник Міністра оборони України Олександр Миронюк.

Дивіться також: Вогневі випробування повітряного "Бар’єр-В" від КБ "Луч" - черговий етап завершено

Стрільби, які пройшли на одному з військових полігонів, ексклюзивно зафільмувала агенція Defense Express.

Зазначимо, глибока модернізація "Штурм-С" включає у себе заміну ракети 9М114 "Кокон" на РК-2П від ДККБ "Луч". Заміну застарілих засобів прицілювання та радіоканалу наведення на новітній комплекс ОПСН-І з тепловізором та лазерною системою наведення, а також інші нововведення.


roman.mamchur
Роман Мамчур

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації

© 2015–2024, site.ua — блог-платформа для топ-юзерів українського сегменту Facebook.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.