Шановні друзі. Українці.

Маю вас засмутити. Тільки що мав розмову з одним впливовим європейським політиком. Позиція Фокіна який є в ТКГ по Мінську не являється його персональною. Мова йде про пом'якшувальну позицію щодо терористичних організацій ОРДЛО та амністію їх так званим адміністраціям. Нажаль, але це позиція української держави в особі теперішньої влади. Історія з амністією не нова, її намагалися протягнути зі змінами до Конституції при попередній владі, але не змогли. А позаяк оточення Зеленського направили його сьогодні з поступливою позицією у бік Росії, то цей проект повернули на погодження з усіма учасниками "мінська". Не тепер, а ще на першій нормандській зустрічі минулого року. Та ніхто з нових теперішників не наважувався озвучувати вголос цю позицію. Бо вони, як і попередники боялися суспільного гніву та громадського спротиву. Тому Зеленському порадив Аваков ввести у ТКГ Фокіна, якого не сприйме так агресивно суспільство, а окрема категорія націналістичного середовища зробить заяви, але, насправді через вік Фокіна ніхто не буде чіпати. Вони все розрахували, наприклад якщо буде сильне обурення, тоді Фокіна приберуть з ТКГ, заспокоять націоналістів, але процес уже є невідворотний.

Друзі, все з нашою країною відбулося у нас на очах: анексія Криму, окупація Донбасу, вторгнення Росії на суверенну територію. Все відбулося на очах у всього світу. Тому я вважаю, що кулуарні домовленості попередньої влади показали, не можна вірити політикам. Ми поступово втрачали інтереси України. Що б нам не розповідали, які би патріотичні гасла не говорили, але ними прикривали втрату українських інтересів. Я лиш хочу нагадати вам зміни до конституції у 2015-му році саме в цей день, 31 серпня. Пригадайте, як тоді під виглядом децентралізаційних поправок, тягнули зміни про особливий статус для терористів навіть за відсутності Закону. Ось тоді я описував про це:https://www.facebook.com/roman.revedzhuk/posts/981396135244818.
Сьогодні нічого не змінилося.

Я вважаю, що достатньо вже цих підкилимних ігор. Інтереси України поступово продовжують здавати, Україну перетворюють в колонію РФ, а незгодних послідовно прибирають з поля зору за допомогою злочинног режиму агента ФСБ Авакова. Вважаю, що Україна повинна бути чесною зі світом, а українці чесними з собою. Крим ніколи не повернеться. Окупована частина Донбасу повинна бути відгороджена від України бетонним муром. Інакше цей конфлікт у холодному режимі триватиме ще мінімум 20 років, як у Нагірному Карабасі (Азербайджан). І що там сьогодні? Вірменія знову активізувала агресивні дії. Тому я закликаю до відкритого діалогу. До чесної розмови. Мінськ - це утопія. Я завжди виступав проти такого формату. До нього привязали санкції. Україні не поможе, ані Європа, ані Америка, пора це зрозуміти і помогти собі самостійно.

Можна провести плебісцит на тій території чи з десяток їх, але скільки б ви не витрачали грошей на всі ці переливання з пустого у порожнє, маєте розуміти, що історія з конфліктом на Донбасі вигідна обидвом мафіозно-олігархічним кланам, як Росії так і України. У них спільні інтереси. Українські мафіозники прикриваються демократією, європейськими лозунгами, аби не втрачати гроші від міжнародної спільноти та організацій, які потім між собою успішно розкрадають. Іншими словами, граються "ласкавого телятка", а тим часом заганяють державу у борги. Країну тримають на розтяжці крок вперед - три назад. Все робиться для того, щоб ми не увійшли до міжнародної безпекової коаліції НАТО та коаліції цивілізованих держав Єврсоюзу. Якщо ми відкрито усвідомимо, що відгородившись від Росії, залишивши їй ракову пухлину хай мастить собі з нею голову, утворимо кордон між Європою та агресором, тоді ми скоротимо половину дистанції з коаліцією НАТО та ЄС.

І наостанок. Зеленському дали 73 відсотки підтримки. Я не голосував за нього. Але я вважаю, якщо він не усвідомлює, що відбувається, або боїться, щоб не повторити долю Чаушеску від свого оточення, то хай вийде з людьми на відкритий діалог і чесно розкаже. А якщо він не розуміє, що гратися з Україною не можна, як гралися перед ним всі інші то хай пригадає долю Каддафі, якого суспільство пустило на погану сторінку історії. Або хай просто іде у відставку тай не морочить голову собі і українському суспільству. Бо Україну треба сьогодні реально рятувати. Приймати історичні рішення. Формувати республіканський клас, який я розпочав ще у травні 2019-го, організовувати балансуючу модель держави. Інакше, як я вже писав, у певному часі з Україною станеться ще більше лихо під виглядом трьох утворень.

У мене все!

Ваш,
РОМАН РЕВЕДЖУК

ЩОБ ПРОКОМЕНТУВАТИ НАТИСНІТЬ ТУТ

roman.revedzhuk
ROMAN REVEDZHUK

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації