site.ua
член клубу

Зараз все суспільство вимагає від Зеленського рішучих дій!

Президент просто зобов'язаний в години організувати процес публічного, з трансляцією пояснення кожного з конституційних суддів, відповідальних осіб Вищої ради правосуддя, як таке може бути, що КСУ приймає свідомо не підсудні не правочинні рішення, а вищі органи спокійно за цим наглядають. Ну не може бути, що і в КСУ і у Вищій раді правосуддя сидять повні бовдури і дурні. Тут є очевидним факт корупції або ще, чого гірше, - іноземної диверсії, підтриманої корумпованими політиками і суддями, державними зрадниками. А саме, функція Вищої ради правосуддя, - наглядати за незалежністю судів.
СБУ, НАБУ і ДБР мають швидко і дієво відреагувати, бо вчинена організована провокація проти конституційного устрою України, яка прямо зараз швидко запустила вкрай руйнівні процеси в функціонуванні органів державної влади.
Суспільство має право почути і побачити кожного з цих суддів. Як і чому він клеїв дурня, і приймав рішення про "занадто суворе покарання в законі", коли це повністю привілей законодавчої гілки влади. Тобто одним таким ідіотизмом, люди одночасно і діяли поза межами своїх їх повноважень, і узурпувати перебрали на себе права законодавчої влади. І кричуще саме те, що так вчиняють люди колегіально, колективно, які мають краще всіх розумітися на законах Конституції і повноваженнях гілок влади. Це скільки треба отримати грошей чи кримінального тиску для того, щоб так ганьбити себе, судову систему і всю країну ??? І ці люди нам вирішують, що конституційно, а що ні ???
Треба робити швидкі висновки і виправляти ситуацію, бо така Вища рада "правосуддя" так само "наглядає" за "незалежністю" і інших судів. Що це взагалі таке, що країна і діти слухають на плівках НАБУ, як ГОЛОВИ судів з суддями спілкуються між собою через слово - матюк ??? За таке треба по рожі бити сцяними тряпками.

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації