site.ua
член клубу

"ЖЛОБ" ГРИГОРОВИЧ СКЛИКАЄ "ЖЛОБІВ" БІЗНЕСМЕНІВ І ОЛІГАРХІВ ДЛЯ СПАСІННЯ ЛЮДЕЙ ТА МЕДИЧНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ ТА ВСЬОГО СВІТУ ВІД COVID-19.
Панове тільки прошу вас, - допоможіть! Врятуємо країну! Допоможіть хоч чимось, хоч репостами. Не сподівайтеся, що хтось там сам зробить без Вас. Ми тут, три інваліди, з абсолютним нулем грошей (але купа IQ, винахідливості, освіт, досвіду), і то, щось намагаємося робити. ДО-ПО-МОЖІТЬ ! Тут мене декілька мамкіних "бізнес-аналітиків" декілька разів звинувачували у жлобстві. Чому це я не хочу просто так взяти і відкрити наші методи подолання епідемії covid-19, усім людям, просто так. Пояснюю коротко, бо ніколи єрундою займатись:
1. Є моменти, де потрібна швидка консолідована згода державних інституцій, без неї метод не буде працювати. Тому саме, потрібна увага-згода-співпраця від центральних органів влади.
2. Перед оголошенням масштабних заходів, треба зробити деякі масштабні закупки, щоб Україна знов не опинилися в кінці паровозу, коли не буде вистачати необхідних компонентів для реалізації методу. Ну і ціни, зрозуміло злітять.
Це як з тією самою вакциною, котра для України "от буде по-трохи, от буде-буде, от скоро" ..., але вже після того, як хвороба сама всіх "імунізує". Або як з тестами на антитіла: от немає-немає, а от тобі - на, коли вже з'ясувалося що є щось інше значно на порядок краще, а старе вже нікому не потрібно. Тоді це вам є ... Абсолютна відсутність реакції центральних державних органів і затримки, це - дуже-дуже погано. Але у нас робота йде, методи вже значно покращенні, розвинуті.

ТЕПЕР ПРО ГОЛОВНЕ І АКТУАЛЬНЕ !!! Буквально вчора після довгих спільних обговорювань і медитацій я винайшов метод як вирішити проблему оксигенації, спасти людей, котрих держава просто викинула: "залишайтеся вдома" і також вирішити проблему колапсу медицини. Вирішити швидко і масштабно копійчаними ресурсами. Два слова для тих, хто не знає цю тему:

1. Сovid-19 у середній і важкій формі викликає значну гіпоксію, зниження кисню в крові. Людина у такому стані, - наче її топлять, позбавляють кисню. Може бути що завгодно, пригнічення та відмови життєво важливих органів, психічні і психіатричні порушення, неадекватна поведінка, приступи паніки і агресії.

2. Коли вже КИСНЕВІ місця у лікарнях переповнені, зараження covid-19 є дуже небезпечним і приблизно для кожного п'ятого без кисню може бути фатальним.

3. Ізоляція таких хворих тим більше, потенційно психічно неврівноважених, це рівень небезпеки Р4. Цей рівень забезпечується освіченими підготовленими і натренованими професіоналами. Ви ж бачите як працюють лікарні з covid-19 ?

4. Погіршення стану такого хворого може статися дуже-дуже швидко з втратою свідомості, як мінімум. Людина в неадекватному стані не зможе і не встигне нічого зробити розумного. Може зробити щось погане... Може померти від інфаркту, інсульту, судом, ...

5. Зрозуміло що у величезній кількості таких випадків йде неминуче зараження величезними дозами вірусу родичів які живуть в одній квартирі

І от уряд, який просто про-нічого-не-робив адекватного півроку по_кисню_в_лікарнях, тепер каже такому хворому: "а, нічого, Ви йдіть зробить собі дома "побутову приватну лабораторію p4" і у дилетантично-психопатичному обессиленому стані, на межі життя і смерті, без кисню, і нею керуйте... САМОІЗОЛЮЙТЕСЯ. Тіпа - "самознищіться з близькими людьми", якщо не повезе. Така собі вам ваша власна газова камера за ваш рахунок для родини.

Просто чиновники і деякі медики клеють дурня, створюють всякі словесні уявні благополучні віртуальні реальності ("амбулаторне лікування"), замість того, щоб сказати "ми обісрались". Вони створили умови, коли Р4-хворий з запаленням легенів ПОВИНЕН ходити/іздити по місту за аналізами, результатами, довідками, рентгенами, тестами ... По холоду, по багато-годинних чергах на вулиці ...
ТАК ОТ Я ВИНАЙШОВ МЕТОД, ЯК ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ МАСОВОЇ ОКСИГЕНАЦІЇ за кошти, доступні будь-якій самі бідній родині, як в лікарні, так і вдома. Перед тим, як його задіяти, ТРЕБА ДОСИТЬ-ТАКИ МАСОВО ЗАКУПИТИСЯ ЗАПЧАСТИНАМИ. Бо дуже ймовірно, що виникне їх величезний дефіцит, коли всі країни дізнаються цей метод. МЕНІ ПОТРІБНИЙ ЯКИЙСЬ ПУЛ ПРЕДСТАВНИКІВ "ОЛІГАРХІВ", БІЗНЕСМЕНІВ, ХТО ЗМОЖЕ ПІСЛЯ ПОЯСНЕННЯ МЕТОДУ, ВИРОБУ зробити оптові закупки запчастин за кордоном чи вітчизняних, для швидкого виробництва і спасіння тисяч людей. Всі параметри - ідеальні, копійчані. Повна безпечність, екологічність, мізерна енергозатратність. Не будуть потрібні ніякі ліцензії і державні дозволи. Сподіваємося вкластися у 10-20$ для клієнта/покупця. Зараз мінімальні альтернативи від 400$, 2000$, і вони у важкому дефіциті. Хоч я вже і задовбався їх запрошувати, запрошую також представників держави, державних і комунальних органів влади. Мінімально потрібні інвестиції для одного інвестора у комплектацію і запчастини, мабуть, - 100,000 доларів. На ВСЮ Україну, мабуть вистачить 10-50 млн $ . Всі кошти і комплектуючі будуть під вашим повним одноосібним контролем і власністю. Я виробництвом займатись не збираюся. Виробництво легке і можливе хоч кустарне без кваліфікації. Проблем не буде. Вибір постачальників ваш власний. Ніяких закупок в сліпу! Вже на ЗАВТРА після інформації у Вас буде декілька копійчаних дослідних зразків для оцінки і випробувань. Запустите виробництво за три доби (з двома майстрами або інженерами). Після отримання закупленої комплектації, - масштабне. Можлива збірка надомниками без приміщень. Добрий вихід робочих місць, або для ваших робітників_на_вимушеному_карантинному_простої, хоч по домах. Великі подальші перспективи експорту в інші країни.

СЛОВО "ІНВЕСТОР" ТУТ Є УМОВНИМ, БО ВИ ІНВЕСТУЙТЕ ТІЛЬКИ У СВОЮ ПРОМИСЛОВУ І КОМЕРЦІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ, ЯКЩО НЕ ЗАХОЧЕТЕ ДОПОМОГТИ КОМУСЬ ПРИЛАДАМИ ЧИ КОМПЛЕКТУЮЧИМИ БЕЗКОШТОВНО.

Для філантропів, - прекрасна можливість надати вкрай потрібну допомогу широким колам людей і організацій. Потрібно дуже-дуже швидко, дні за два-три зробити презентацію для перших потенційних інвесторів-рятівників країни. Все - готове, потрібна тільки наша зустріч у реалі або віртуалі через інтернет. Гарантії серйозності інвесторів у вигляді солідного імені, або якихось авторських/спонсорської_допомоги на подальшу нашу діяльність вітаються. Звертайтеся негайно до мене у Фейсбук у приватні повідомлення. https://www.facebook.com/serhiy.grigorovich.SOS

ПРОХАННЯ ПРО МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ І ДОНЕСЕННЯ ДО БІЗНЕСМЕНІВ !!! Добийтеся, достучіться до ваших місцевих бізнесменів, не пожалкуєте, ми вас не підведемо, завтра вам скажуть "Величезне спасибі" і інвестор, і всі жителі вашого міста. Роздрукуйте і покажіть людям цей пост, - в ньому багато інформації і гарантій, зрозумілих і дуже потрібних саме інвесторам і промисловцям. Ми даємо інвесторам цю тему так, що вона НЕ ПОТРЕБУЄ ЖОДНИХ РИЗИКІВ ДОВІРИ ЧИ ЗАГРОЗИ ДОБРОМУ ІМЕНІ. Навіть будь-яку можливу спонсорську допомогу ми приймемо тільки після надання інвестору повної інформації для виготовлення продукту.

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації