Ви не повірите, про які жахливі утиски та знущання я дізнався, коли прослухав інтерв'ю принца Гаррі та його дружини Меган Маркл.

Правляча династія просто затероризувала молоду сім'ю. Виявляється, бути членом Королівської сім'ї це не казка про Попелюшку, це робота. Ви можете в це повірити?

Бідна принцеса повина була відповідати королівському дрескоду, були відповідні зобов'язання про вигляд на офіційних заходах та вимоги дотримуватися етикету.

Етикету! Як так можна жити у 21 столітті - "Вот всё у вас как на параде. Салфетку – туда, галстук – сюда. Да извините, да пожалуйста-мерси. А так, чтобы по-настоящему – это нет. Мучаете сами себя, как при царском режиме. "

Їм заборонили спілкуватися з пресою, висловлювати свою думку на предмет політичних процесів та намагатися монетизувати свій статус.

І навіть ініціювали розслідування, щоб дізнатися, чому прислуга звільняється та жаліється на відношення до них Меган. За словами герцогині Сассекської, все це відбувалося через те, що вона чорна. Довбані британські аристократичні расисти!

Хоча я б на місці Меган, знаючи історію та відношення Британської корони до своїх підданих, більше переймався тим, що її батько ірландець

І коли після цієї тиранії, за відсутності розуміння та підтримки Гаррі та Меган вирішили відмовитися від статусу членів королівської сім'ї – їх позбавили охорони та фінансування у декілька мільйонів на рік.

Що ж їм тепер йти та заробляти самостійно! В мене від обурення мало не випала з рук акційна гречка з АТБ, яку я саме купував.

Саме тому вони були змушені дати це інтерв'ю, адже тепер молода сім'я залишилася без засобів для існування, а дітей треба за щось виховувати.

"Да уж!" – подумалося мені: "Таити? Не были мы ни на какой Таити. Нас и здесь неплохо кормят."

І я задоволений собою, засунув гречку до авоськи та, стараючись не впасти в калюжі, побрів додому.

Фейсбук автора

taras.yalovnichiy
Тарас Яловничий

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації