site.ua
sandbox

Українці мають згенерувати власний "нуль" часу, початкову точку розвитку держави, політики. Власний "нуль" дозволить приймати власні військові, економічні і політичні рішення.

Генерація власного "нуля", "початку" дозволить провадити самостійну політику, набути суб'єктність на міжнародній арені.


Георгій Почепцов у виступі згадав кілька разів релігію, церкву, які відновили свій вплив на масову свідомість, суспільство за 28 років. З армією все досить зрозуміло і Глен Грант дав конкретні рекомендації.

українською читати тут:

Як перемогти Путіна? Британський експерт критикує українське військо і пропонує реформи
Що можна зробити з церквами і релігіями в Україні щоб не зашкодити суспільству? Цей архаїчний інститут має величезний вплив на патріархальне суспільство. Щось змінювати в цій царині без прорахування наслідків небезпечно. Навіть не впевнений що дослідження можна замінити моделюванням поведінки цільових груп, як це робить бізнес для споживачів. Важливо сформувати певні стратегічні напрямки трансформацій для всіх впливих і важливих груп суспільства і станів. Для цього потрібна модель, певний образ нації, держави, країни у 2025-2050 роках. Далі чіткий стратегічний план трансформацій з розбиттям на багаторічні цикли, з проміжними підсумками і корекцією. Нація впритул підійшла до процесу генерації національної еліти. Головним завданням наступного покоління буде збереження національних еліт. Яких трансформацій потребують #суспільство, #держава?

"Русь" навчилась жити без держави за останні 100 років, або принаймі швидко за 10 років відновлювати державні структури.

"Захід" зруйнував Російську імперію, через 70 років СРСР, зараз в процесі руйнування пострадянських держав.

Питання в тому як уявляють народи Британії, країн ЄС, США, КНР, Японії своє існування без держави? Адже їх суспільства етатистичні, з високим ступенем соціального захисту як для власного населення так і для емігрантів. Можливо країни "капіталізму" готуються до сценарію демонтажу держав. Адже об'єктом впливу РФ за 5 років стали саме державні структури.

P.P.S.

В Вас є десяток знайомих рівня Павла Шеремети?

Яка у них стратегія поведінки на наступний рік-три? Чим хочуть займатись? Є бажання об'єднуватись, зустрічатись, робити спільну справу?

Яким спосібам комунікації, співпраці надають перевагу? Схильні до створення громадських організацій, бізнес-проектів, державних інституцій, партій, таємних організацій, клубів.

Нам не вистачає певної організованості і структурованості. І креативність не завжди може це компенсувати.

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації