site.ua
sandbox

#прислуга

Чудовий приклад російської пропаганди і колоніальної політики в "українському" серіалі на телеканалі з величезною глядацькою аудиторією.

Українською мовою розмовляють сучасні наймички, пани - російською.

Кого обурила це нав'язування певного бачення, культурних кодів?

Спроба змінити поведінку цілої нації, закласти алгоритми контструювання майбутнього. Георгій Почепцов вказував на використання американцями серіалів для корекції поведінки населення, насаджування культури. Те саме робили і росіяни серіалами про кримінал, ментів, військових минулі 15 років. Вони виховували своє населення, готували до війни.

Натомість українців такими серіалами готують до програшу у війні, подальшої неоколоніальної і колоніальної експлуатації. Намагаються знову поставити заїзджену пластинку про гречкосіїв, наймитів, прислугу. Чому персонажі українців не є бізнесменами, багатіями, олігархами, вищими прошарками суспільства у серіалі? Бо це зламає матрицю колоніального гноблення останніх 300 років! Саме тому росіян зображують панами, а українців прислугою. А серіали, кіно - найкращі інструменти ще з минулого століття!

Після такої масованої обробки свідомості через серіали, класичну літературу спроби окремих людей як наприклад Оксани Забужко підняти питання про існування української шляхти у 18-20 століттях в "NOTRE DAME D’UKRAINE: УКРАЇНКА В КОНФЛІКТІ МІФОЛОГІЙ", в дискусіях "Чому ми не цінуємо своїх еліт?" виглядають голосом волаючого у пустелі.

Ніхто з націоналістичних організацій не блокує канал, не протестує, не помічає?

Що думаєте про сучасні "українські" серіали?

Зокрема "Прислуга" на 1+1. Наскільки персонажі україномовної прислуги і російськомовних панів відповідають реальній ситуації? Це намагання зацементувати дійсність чи конструювання майбутнього?

Далі мільйони тих, хто дивився і не мав "фільтрів", засобів протидії ворожій пропаганді прийдуть на вибори і оберуть чергового правителя колонії з числа компрадорської буржуазії, аґентів впливу, висуванців олігархів.

Пам'ятаєте серіал 2004-2009 "Моя прекрасная няня" в якому А. Заворотнюк зіграла няню з Мелітополя? В російських серіалах традиція зображувати українців недолугими дурниками, прислугою, сержантами, тощо.

В наступні роки мільйони українців виїхали доглядальницями, прибиральниками, будівельниками, повіями до РФ, ЄС, США та інших країн.

Ось так впливають серіали на молодь, її вибір життєвого шляху!

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації