site.ua
sandbox

Розмовляв з колишнім працівником КДБ. Він працював 1988-1992 в США. Сказав, що війна надовго. Розповів анекдот: " США буде воювати з РФ до останнього українця". Наше завдання перемістити театр війни з України в Росію або США. Хай у себе з'ясовують в кого товщий і довший.
P.S. USA виграли війну проти СРСР. "Захопили країни"(отримали контроль над) Східної Європи.
Уряди Польщі, Румунії, Болгарії, Німеччини підконтрольні США.
Після 2004-2018 років США вдалось взяти контроль над верхівкою України.
В певному сенсі США воюють проти Росії в Україні з 1990 року. В 1985-1990 США(масонам) вдалось розвалити СРСР. Вони йшли до мети сто(!) років.
P.P.S. "Взяли контроль", привели до влади капіталістичні, ліберальні, демократичні уряди.
Англо-сакси працюють не так топорно як Росія в Україні, Грузії.
Навіть красиво можна сказати, головне ефективно. Мільйони сторонніх спостерігачів нічого не запідозрили. Але методи ті самі, що в ДНР, ЛНР, Криму.
Чим об'єднання РФ і Криму 2014 відрізняється від об'єднання ФРН, НДР в 1989?
РФ хотіла об'єднатись з Україною, Білоруссю. Просто "москалі" дебіли і вирішили взяти силою. Можна було почекати 5 років.

В України є шанс почати грати свою гру. Приєднувати території РФ, ЄС експансією емігрантів, поширенням цифрових технологій.
Головне питання: який державний лад і економічну модель ми хочемо створити в Україні? Кучма не отримав відповіді на це запитання у 99-03 роках. Теперішні невігласи вважають, що мають відповідь з американських, європейських чи російських методичок.
Якщо Україна дійсно країна фронтиру, то відповіді на це питання не існує.

Ви розумієте безперспективність реформ у країні, в якій активна частина суспільства прагне революції?

P.S. Наївно думати, що з перемогою у холодній війні війна завершилась. Щоб щось зрозуміти в міжнародній політиці варто брати або більший проміжок часу(1848-2019 роки), або більше учасників конфлікту культур.

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації