site.ua
sandbox


В СРСР #жінки наїлись цього феміністичного лайна в 1920-1970 роках. Вони бачили різницю між "трудівницями" колгоспів, фабрик, заводів і "утриманками" військових, партійців. Тому в 1990-2010 роках жінки шукали спонсорів, папиків щоб жити "як на заході" до 1970 років.

КДЦ (ККК нім.) стало девізом для жінок мільйонерів, але це скоріше ДКБ(дім, курорти, бутіки).

В той час як "на заході" з 1970-х почалась нова хвиля #соціалізм, #фемінізм, яка триває дотепер, перетворилась у боротьбу за гендерну рівність.

Чоловіки дарують жінкам квартири, будинки, авто. Дають від $1000 до $10к на місяць на салони, масажі, шмотки. Багатші створюють для дружин благодійні фонди чи інше суспільне навантаження.

Невже це гірше ніж сидіти в офісах за $500-$2000 по 8 годин на день?

#гендер

Що відбулось в 90-х?

Деякі чоловіки хотіли створювати #гареми. Легально це зробити не було можливості, тому обрали суміш економічної, сексуальної революції(перевороту іншими словами).

Ці гареми назвали кооперативами, фірмами. На них була головна жінка — главбух, коханка секретарка і багато інших економісток, маркетологинь, продавчинь.

Часто з цих фірм виростали навіть корпорації, банки.

Правнуки і онуки комуністів, злодів минулого століття вирішили вчергове зламати імперію і поєбати багато жінок.

Виблядки(бастарди) складають значний відсоток дітей, які народились у 1990-2003 роках на просторах колишнього СРСР. Саме тому вони голосують за бариг, бандитів, гбістів, мажорів та інших представників політичного класу в Росії, Україні, Грузії.

Можна приблизно визначити наступні періоди масових згвалтувань минулого століття: 1914-1926, 1930-34, 1939-1950, 1985-1998.

В 2014 почався новий етап: хвиля згвалтувань українок, росіянок в Донецькій і Луганський областях під прикриттям війни. Інакше чим пояснити більше 1.5 млн біженців? Адже вони могли так само як "українці" і "українки" Криму отримати російські паспорти. Мабуть був інший план організаторів війни.

В ЄС після згвалтувань та сексуальної революції 1990-х працюють близько 400 тисяч українських жінок в "секс індустрії". Дочки згвалтованої нації.

Це європейський вибір, шлях в ЄС і NATO?

Ви так собі його уявляли?

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації