site.ua
sandbox

Головна проблема українців - брак самоорганізації у структуровані підрозділи.

Українці виходили на протести, майдани останні 30 років. Але як виходили? Натовпом! А натовпом завжди керують ззовні вожді, мережа аґентів в самому натовпі, спецслужби.

Чим відрізняється алмаз від графіта? Структурою решітки. Українцям варто навчитись шикуватись в певні "кристалічні" структури, які точно знатимуть що, як і де робити. Не натовп на майдані, а полки, дивізія на параді. Це для розуміння різниці.

Армії припинили війну строями ще у 19 столітті. Тому згуртовані загони озброєних українців мають самоорганізовуватись, досягати СВОЄЇ УКРАЇНСЬКОЇ мети під керівництвом власного ПРОВОДУ.

Не угоди про асоціацію з ЄС для олігархів має вимагати натовп на майдані, а того що дійсно потрібно нації, народу, країні для розвитку мають виборювати курені, полки, організації, партії.

Які висновки Ви зробили з вивчення історії 20 століття: партій, переворотів, війн? Як більшовики захопили владу в Російській імперії? Чому болючий досвід УНР, Української Держави, Директорії змусив провід створювати після СВУ ОУН, УПА?

Які висновки Ви зробили з придушення у зародку добробатів та інших форм самоорганізації мародерами? Реванш росіян і совків 2019-2020 років наштовхнув на роздуми, сприяв мозковому штурму?

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації