site.ua
sandbox

Згадайте як франки окупували та кілька століть принижували британців. Скільки запозичень в англійській мові з французької зараз. Це все століття окупації. Що вже казати про росіян! В них значна частина мови запозичена з української внаслідок імперської політики русів в 9-17 століттях!

#Українці вибачились перед народами імперії (чудь, веспи, угро-фіни, татари, удмурти, карели, калмики, меря) за русифікацію?

Марно чекати вибачень. Імперські нації і народи не просять вибачення! Хіба британці просили вибачення у американців за те, що створили США у 19-20 століттях? Французи, голандці, німці просили вибачення у алжирців чи багатьох народів Африки, Океанії, Азії? Така #історія була в багатьох народів планети.

Инше питання чому українці соромляться, відмовляються визнати, що це саме ми створили ВКЛ, Річ Посполиту, Російську імперію та #СРСР? Українці створили російську мову чи то #русский язык. Ми є творцями багатьох імперій за минулі 7 тисяч років.

#СССР

Пересоберу империю, дешево.

€100 млн за 10 років.

Україна є прямим "продуктом" Русі, ВКЛ, Речі Посполитої, Кримського ханства, Війська Запорізького, Гетьманщини, Російської та Австро-Угорської імперій, УНР, ЗУНР, УРСР. Кожна держава як геном і сліди вірусів(історії тисячоліть, різних держав) в ньому.


tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації