site.ua
sandbox


Це пародія на імперії(Римську, Східну Римську, Британську та інші).

Цю "російську імперію" русским створили голандці, німці, французи у 1700-1900 роках, вдруге імперію "русским" допомагали створити жиди з США і країн Європи. Це потворне творіння протрималось 70 років за рахунок голодоморів, репресій, винищення "русской" аристократії та буржуазії. Царі "русских" були німцями, а буржуазія німецькою, англійською(Джон Юз), франіузькою, мадярською.

Це просто проєкт старих аристократій Європи для експлуатації та освоєння природних ресурсів 1/6 суходолу. Голандець "Пьотр" та німкеня "Катерина" за участі найманців з країн Європи створили одну з найпотворніших імперії, яку знало людство за 18-19 століття. Цей монстр почав лякати своїх творців у 20 столітті ядерною зброєю та перемогою над німцями(своїми творцями!) у WWII. Тому у 1980-1991 проєкт #СССР згорнули. Але досі тривають спроби реконструкторів від Путіна до Суркова відновити "величие" концтаборів, репресивну машину.

Спроби відновити МГБ, НКВД спостерігаємо в УРСР. Чого варті вбивства та репресії системи: Кірпа, Кравченко, Вадим Гетьман, Гандзюк, Скрябін, Чорновол, Антоненко.

Американці теж не є нацією! Тому доля США так само розпад, громадянська війна нащадків іспанців, негрів, ірландців, німців, британців, шотландців, французів, шведів, китайців та японців.

Штучні утворення "#русские", #americans як і будь які подібні в історії(римляни, німці, французи, італійці) приречені в перспективі 500 років.

"Homo economicus, or economic human, is the figurative human being characterized by the infinite ability to make rational decisions. Certain economic models have traditionally relied on the assumption that humans are rational and will attempt to maximize their utility for both monetary and non-monetary gains. "

Експеримент зі створення Homo economicus в 1908-2008 провалився. Протиріччя особливо загострились у 1980-2020 роках.

Рухи OWS, BLM, та решта проти влади 1% зруйнують систему. Вона вже не буде такою як в минулі 100 років.


tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації