28 червня розпочався Петровий піст. Ще його назва Петропавлів піст, в честь двох апостолів, одного з учнів Ісуса, рибака Петра, й іншого Павла сотника, відомого гонителя християн. Але особиста зустріч з Ісусом змінила життя Павла і він став ревносим послідовником Господа.

Вірних Ісусу Христу, і невірних цікавить питання прийому їжі(піст). Я не буду перераховувати дозволені та заборонені продукти.

Я приведу дві цитати про їжу від Ап. Павла:" Царство Боже - не їжа і питво, але праведність, і мир, і радість у Св. Духові. (Рим. 14.17).

" Їжа не наближає нас до Бога: бо, чи їмо ми, нічого не здобуваємо, чи не їмо, нічого не втрачаємо"(1 Кор. 8.8).

Отже : щоб потрапити в таке омріяне людством Царство Небесне не головне дотримуватися посту. Можна не їсти мясо, але Їсти людину. Тобто дуже недобре вести себе з ближніми і не лише. Можна утримуватися від прийому молока ,але дозволяти собі пліткували, красти і обманювати. Можна не споживати яйця, але й не допомогти тому хто знаходиться у скрутному становищі.

"Усякий, хто прикличе ім'я Господнє, спасеться".(Дія. 2.21).А звати Господа Ісус Христос. Царство Боже наступить по другому Його пришесті.І квитки до РАЮ в Нього.

Закінчиться піст 12 липня.

Божої Вам мудрості.


viktor.shlyah
Віктор Шлях

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації