Сатана -наклепник, диявол -брехун.

Після створення людини Богом, і Його любовного піклування про неї найсвітліший ангел Дениця возгордився, і повстав проти Господа. За ним послідувала певна кількість ангелів. Так Дениця став сатаною, в ангели дияволами.

Зависть Хутіна до України теж його зробила подібним до сатани, а його помічників дияволами. З Святого письма відомо про війну сатани проти людей. І Хутін веде війну проти України. Відомий кінець війни :сатана та його дияволи будуть викинуті в "озеро вогняне". Хутін теж з своїми помічниками буде відправлений до пекла. І там уже відбудеться їхня не віртуальна, а очна зустріч. І триватимуть їх обійми цілу вічність.

Що робити нам щоб прискорити ці події? Ви розумієте, що це так просто, що навіть соромно нагадувати Вам про це. Потрібно розмовляти з Богом. Ще це називають молитвою. Коли будете в чергове молитися у своїх проханях про : здоров'я, милість, тещу, дітей, зростання біржових акцій котрі Ви придбали нещодавно, ну і звичайно про красуню сусідку добавте і про перемогу над злом(Хутін і Московія). І повірте коли кожен з нас виль'є чашку прохань до моря благості Божої, воно переповниться, і вийде з берегів і її повінь помсти знесе азіатське князівство. Отже молімось регулярно, і не говоріть потім, що Ви про це не знали.

Божої Вам мудрості.

viktor.shlyah
Віктор Шлях

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації