Відомий своїми скандалами Запоріжський митрополит Лука(Коваленко) знову біснується. На цей раз він звинувачує дослідницькі соціологічні служби у замовному опитуванні на предмет підтримки релігійних громад України. Як показали останні опитування московська (РПЦвУ) програє, і серйозно. Так як і їх керманич Онуфрій.

Лідирує ПЦУ та митрополит Єпіфаній. І от Л. Мудіщев звинувачує опитувачів у не чесності. Ще і Варфоломія кляне і всих вірян Української церкви.

Чому Л. Мудіщева я величаю біснуватим? А як Ви гадаєте, при висвяті в монахи даючи обітницю "безсрібності", і порушуючи її, за гроші купуючи собі просування по службі, і живучи в недозволеній розкоші, Святе Письмо порушуючи, хто він?

Знаючи слова Господа нашого Ісуса Христа : " возлюби ближнього свого як самого себе" (Мф. 22.39), постійно говорити про людей погане, проклинати їх, що це як не біснуватість?

Але :" Кому багато довірено з того більше спитається" (Лк. 12.48). Звання митрополит, прирівнюється як генерал-полковник у військових, отже підлеглих у нього досить багато, і зрозуміло що сіє він зло у душі інших. А ті в голови прихожан.

Що чекає таку душу по завершені земного життя? І ми знаємо відповідь.

viktor.shlyah
Віктор Шлях

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації