Як відомо стало, московити дозволили щоб думбасята та лугандонці могли в вересні проголосувати в виборах до госдури Московії.

Ну звісно, що мені та іншим не з 73% зрозуміло, що це нелегітимно, і майбутні депутати хоч і в госдурі Московії не депутати. Навіть якщо москалі дозволять прийняти участь в виборах жителям Східного Марса(планета Сонячної системи) то і в цій ситуації вони будуть нелегітимні. Що робити?

Так, я можу декілька раз влаштувати мітинг протесту в єдиній пивниці мого села, група підтримки в мене є (доти доки хватить фінансів), але хто нас почує. Так, можливо староста села, та наряд поліції котрий приїде. Питаня, а чи зрозуміють вони нас?

Що ж робити? Звертаюсь до топ-авторів SITE. UA. і усих у кого є вихід на наш зелений акваріум (ВР) , а також на головного в державі водяного (головний сміхач) - повіддирайте їм очі від ряски та жабуриня. Що б не було у наших Європейських партнерів "глибокої занепокоєності" по осені, коли приїде НЕДОДЕЛЕГАЦІЯ Москалів на сесію ПАРЄ, а вони не в темі. Нехай ці зелені водорості вже починають бити долонями по стінам позеленілого тимчасового місця роботи. Роботуни б.......

viktor.shlyah
Віктор Шлях

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації