Дуже мудра книга БІБЛІЯ. Дуже мудра. Правильніше Той хто її надиктував - Бог. Що не слово, що не фраза - мудрість. Наприклад НЕ ВКРАДИ. Одна з десяти Божих Заповідей написаних самим Богом Яхве, на кам'яних плитах і дарованих пророку Мойсею на г. Синай.

І відомо, і провірено тисячоліттям, що вкрадене не приносить добра. Не відразу приходить покарання, не відразу Бог приводить помсту. Чекає. Як свідчить апостол " не хоче смерті грішника, хоче покаяння".

Приклад? Та скільки хочете. Орки(москалі) століттями все крадуть. Все. Території, надра, людей навіть історію викрадених територій. Приходить покарання в вигляді природних катаклізмів, епідемій, голоду, війни. Деякий час затишшя, а потім знову.

Вкрали кораблик в 90-ті, не плаває. Крим, природа протесту. Донбас, ніякої користі.

Якщо роками не прати сорочку, вона

покриється брудом, і почне розпадатися. Московія століттями не каялась в злочинах. Розпадеться. Розпочнеться з викрадених територій Кавказу. Так, там є ті хто повинен взивати до Господа, просити прощення за народ, за державу, за правителя. Але ж як може це робити церква котра служить противнику Бога, сатані(дияволу).

Ви помітили, що майже в крізь де є конфлікти військові, там москалі. Не сидиться спокійно дияволу. Що ми повинні робити? Ми повинні прискорити процес розпаду імперії зла(Р. Рейган). Як? Прохати у Господа Ісуса Христа прискорити цей процес, і це не буде гріхом для нас. Як цей розпад буде проходити? А Бог підкаже нам. Божої Вам мудрості.


viktor.shlyah
Віктор Шлях

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації