Шарій, якого навіть немає в Україні, такий збіса популярний, що збирає невеличкий мітинг з незрозумілими претензіями до зеленої влади. Б'ють патріотів. Потім патріоти б'ють шарійців на камеру. Стійке враження, що шарійців зібрали, щоб конкретним патріотам було кого побити. І всім заплатили.

Третьякова, відома своєю пропозицією забрати пільги у атовців, бо вони, бачте, контрактники і знали, на що йдуть, видає новий перл про стерилізацію малозабезпечених. Медведчук вилазить з абсолютно дикими заявами. Ростуть містечкові партії, заборонені Конституцією. Україну адміністративно поділяють за етнічним принципом на райони.

Розхитування йде сильніше і сильніше. Зеленський не виправдав сподівань Кремля. І сподівань Коломойського не виправдав теж. І тепер до народу доносять, що він не виправдав і сподівань народу.

Ситуація, як в Одесі 3-4 травня. Тебе поб'ють - чудово, поб'єш ти - теж непогано, покажем, що ти - фашист. І хоч ця невибаглива схема ясна, але вже краще побити самому, ні?

Розхитуючи нашого корабля, Путін сподівається його захопити. Але тут може бути два варіанти. І нам потрібно бути готовими у вирішальний час обернути це розхитування на свою користь.

І, до речі, ось чудове відео на 20 хв про людину, яка вміла це робити


voldemar.chopik
Вольдемар Чопик

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації