site.ua
член клубу

In Texas only Texans can rob banks (с)

Після оприлюднення телефонних поздоровлень ІВК від ЮВТ, стало зрозуміло, що насправді прохідних кандидатів не три, а два - Порошенко і Зе+Йу. Вихід (не дай Бог) Зе і Йу в другий тур, можна сміливо рахувати перемогою ЗеЙу в першому турі. Ми не знаємо, як напевне, але якось, між ІВК і ЮВТ вже всі варанти перетерті.

Критика (навіть обгрунтована), а тим більше оббріхування тільки одного із двох кандидатів, автоматично підвищує шанси іншого.
Я став запитувати напряму зрадогонів, що начебто ще не визначились і адептів непрохідних кандидатів,( і ті і інші зайняті виключно поливанням брудом Порошенка) - "Чому ви підтримуєте Коломойського? Не треба мені розказувати про Порошенко-поганий, я втомився розвінчувати маніпуляції і брехню, розкажіть мені про Коломойський-хороший.
Якщо ви маєте якийсь інтерес у поверненні ІВК 6 мільярдів доларів, Приватбанку, Укрнафти, феросплавного бізнесу, то це, звичайно, дуже вагомий аргумент. Але для вас. Не для мене. Тому кажіть ще щось."
Вибачте за довгий вступ.

Цей пост моя відповідь на тезу - "Ну ти ж не станеш заперечувати внесок Коломойського у зупинку "руськой вєсни"? Він ворог пуйла"
Не стану. Честь йому за це і хвала, він заробив на згадку себе в підручнику історії. БУВ ворогом, так.

Твердження (чи гасло ) винесене в заголовок - "Банки в Техасі можуть грабувати лише техасці" в певному розумінні є патріотичним. ІМХО саме ця позиція спонукала Ігоря Валерійовича до спротиву "руськой вєснє" і призвела до антагонізму з пуйлом..
Це мало позитивні наслідки для України, але тепер варто визначитись - "А чи треба грабувати банки взагалі? Навіть, якщо ти техасець."
Якщо у 2014 пуйло і ІВК мали протилежні інтереси, то сьогодні вони співпадають. І одному і другому треба позбутися Порошенка. Для обох це можливо останній шанс вийти з ситуації, в яку самі себе загнали.
То чого я маю їм допомагати?

yuri.ryabchenko
Yuri Ryabchenko

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації